Anker Q10i alınır mı?

Makaleler
2

Pedleri deri, tek dezavantajı o sizin için. Onun haricinde mükemmel bir kulaklık, kendim de 2,5 senedir kullanıyorum. Pedlerini değiştirdim sadece, sorunsuz kullanıyorum hala.
Telefondan dışarıda dinlemek için de tavsiye eder misiniz bunu? Üst ped mi iç pedi mi deri ve neden dezavantaj? Bana da lazım, cevaplarsan sevinirim sağ ol şimdiden.

Telefondan dinlemek için de tavsiye eder misiniz bunu? Deri neden dezavantaj? Bana da lazım, cevaplarsan sevinirim sağ ol şimdiden.

Deri dezavantaj değil normalde. Arkadaş deri istemiyorum demiş, o yüzden öyle dedim. Telefondan dinlemek için de alınır tabii ki de ama sporda falan kullamazsınız bu kulaklığı, öyle söyleyeyim.

Deri dezavantaj değil normalde. Arkadaş deri istemiyorum demiş, o yüzden öyle dedim. Telefondan dinlemek için de alınır tabii ki de ama sporda falan kullamazsınız bu kulaklığı, öyle söyleyeyim.
Sağ olasın.

Çok güzel kulaklık kesinlikle. Bende tavsiye ediyorum.
Senin de düşünceni alabilir miyim? Neden bu kulaklık avantajları dezavantajları vs. F/P ürünü de ondan mı tavsiye ediyorsunuz yoksa?

Sağ olasın.

Senin de düşünceni alabilir miyim?
Deri olması dezavantaj değil. Arkadaş istememiş. Telefon için de rahatlıkla kullanırsın. Çok rahat ve güzel bir kulaklık bana göre. Arkadaşım 3 yıldır kullanıyor. Şuana kadar bir sıkıntısı olmadı. Kendisi de telefon da müzik dinlemek için kullanıyor hatta.

Deri olması dezavantaj değil. Arkadaş istememiş. Telefon için de rahatlıkla kullanırsın. Çok rahat ve güzel bir kulaklık bana göre. Arkadaşım 3 yıldır kullanıyor. Şuana kadar bir sıkıntısı olmadı. Kendisi de telefon da müzik dinlemek için kullanıyor hatta.
Sağ ol. Mesajı düzenledim, aklımda bu kulaklık vardı benimde, denk gelince sorayım dedim. Tekrar cevap verirseniz sevinirim. @Xevanior Rapor atıyorum yeni konu olarak bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı