Merhaba Anker'in şöyle bir kulaklığını gördüm alınır mı sizce? Sesi ve basları nasıldır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bass konusunda belirttiğim gibi başarılı, bağlantı da cihazınız eski değilse kolay kolay sorun yapmaz ben 3 yan odadan bağlı kalabiliyorum .Fakat bassı daha iyi olan modeller vardır belki veya kablosuz kulak üstü kulaklıklar biraz daha araştır bence.Ama dediğim gibi bassı gayet güzel araştırma yap biraz daha sonuç elde edemezsen bunu alabilirsin.Öncelikle uzun anlatım için çok teşekkür ederim. Şimdi ben şunun için alacağım malum artık kış geldi mont bere boğazlık falan takıyorum ve artık kullandığım kablolu kulaklık sıkmaya başladı bunun için dışarıda tek kullanacağım evde genelde kablolu kullanıyorum veya hoparlöre bağlanıyorum nadiren evde kullanırım amaç sadece dışarıda şarkı dinlemek oyun vs falan oynamam onun için kablolu kulaklığım var sadece dışarı çıkınca veyahut yolculuğa çıkınca kaliteli ve keyifli şarkı dinlemek öyle cart currt telefonla konuşan biri de değilim 1,2 arama geliyor sadece o kadar mikrofonunu fazla kullanmam yani bassları çok severim kafamda davul çalar gibi ses olmasını sevmiyorum beklentim bunlar cevaplarsan sevinirim.
Bass konusunda belirttiğim gibi başarılı, bağlantı da cihazınız eski değilse kolay kolay sorun yapmaz ben 3 yan odadan bağlı kalabiliyorum. Fakat bassı daha iyi olan modeller vardır belki veya kablosuz kulak üstü kulaklıklar biraz daha araştır bence. Ama dediğim gibi bassı gayet güzel araştırma yap biraz daha sonuç elde edemezsen bunu alabilirsin.
Kulak üstü bana göre değil hocam kulak içi daha iyi olur Anker'in inceleme videolarına falan bakarım eğer uyarsa alırım sizin de elinize sağlık çok açıklayıcı yazmışsınız teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.