Anker Soundcore Liberty 4 NC alınır mı?

Hocam geçen günlerde klavye konusunda yardımcı olmuştunuz denk geldik. Bu kulaklık bende var 1 yıldır aralıksız kullanıyorum fiyatını sonuna kadar hak ediyor bağlantısı çok başarılı. Terlemeye karşı dayanıklı. Hatta direkt olarak su içine girip çıkmıştı kısa sürede olsa aylar önce herhangi bir sorun olmadı. Bunu söyleme nedenim kulaklık ıslanma konusunda sadece IPX4 sertifikasna sahip normalde bozulması lazımdı. Bassları hem kendi uygulamasından hem müzik dinlediğiniz uygulamadan arttırırsanız gayet güzel performans veriyor ve beklentinizi karşılar diye düşünüyorum, ürünün ANC özelliğini görmüşsünüzdür ses engelleme özelliği aktif bir şekilde bayağı iş yapıyor (evde çok kavgaya sebep oldu :)). Mikrofonlarına gelecek olursak ev ortamında tamamen mükemmel ama rüzgarlı havalarda rüzgar engelleme özelliği olsa da çok büyük beklentiniz olmasın aslında güzel çalışıyor fakat kulaklık sadece sizin sesinizi almaya çalışıyor ve her konuştuğumuz an rüzgar şiddetliyse aynanda karşı tarafa gidiyor yinede fiyatına göre yeterli .Kutusunun içerisinde 3ayrı boyutta silikon ve kendi ustundekiyle 4 farklı çift silikonu geliyor kutuda. Şarj süresi uzun değil üstündeki LED ışıkla dolduğu zaman bilgilendiriyor. Kulaklıkları kutusuna koyarken size mıknatıslarının kalitesini hissettiriyor. Pil ömrünü size şöyle söyleyeyim sadece müzik dinlerseniz 1.5 hafta boyu şarj ihtiyacı bile olmaz. Ben ETS 2 oynayarken müzik dinliyorum genelde %70-90 arası yüksek sesle kullanıp 2 defa şarj ediyorum ve 2. şarj 20-30 dk içinde beklemeden çekiyorum. Hep olumlu yönlerinden bahsettim çünkü fiyatına göre daha iyisi yoktu aldığım dönemde şu an bilmiyorum belki yeni modeller vardır. Olumsuz olarak söyleyebileceğim tek şey şeffaf modun(ses engelleme kapalı durum) bana işe yaramıyor gibi gelmesi ses engelleme kapalı olmasına rağmen dışarı yeterli duyulmuyor :D.Merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin .İyi günler:)

Öncelikle uzun anlatım için çok teşekkür ederim. Şimdi ben şunun için alacağım malum artık kış geldi mont bere boğazlık falan takıyorum ve artık kullandığım kablolu kulaklık sıkmaya başladı bunun için dışarıda tek kullanacağım evde genelde kablolu kullanıyorum veya hoparlöre bağlanıyorum nadiren evde kullanırım amaç sadece dışarıda şarkı dinlemek oyun vs falan oynamam onun için kablolu kulaklığım var sadece dışarı çıkınca veyahut yolculuğa çıkınca kaliteli ve keyifli şarkı dinlemek öyle cart currt telefonla konuşan biri de değilim 1,2 arama geliyor sadece o kadar mikrofonunu fazla kullanmam yani bassları çok severim kafamda davul çalar gibi ses olmasını sevmiyorum beklentim bunlar cevaplarsan sevinirim.

Öncelikle uzun anlatım için çok teşekkür ederim. Şimdi ben şunun için alacağım malum artık kış geldi mont bere boğazlık falan takıyorum ve artık kullandığım kablolu kulaklık sıkmaya başladı bunun için dışarıda tek kullanacağım evde genelde kablolu kullanıyorum veya hoparlöre bağlanıyorum nadiren evde kullanırım amaç sadece dışarıda şarkı dinlemek oyun vs falan oynamam onun için kablolu kulaklığım var sadece dışarı çıkınca veyahut yolculuğa çıkınca kaliteli ve keyifli şarkı dinlemek öyle cart currt telefonla konuşan biri de değilim 1,2 arama geliyor sadece o kadar mikrofonunu fazla kullanmam yani bassları çok severim kafamda davul çalar gibi ses olmasını sevmiyorum beklentim bunlar cevaplarsan sevinirim.
Bass konusunda belirttiğim gibi başarılı, bağlantı da cihazınız eski değilse kolay kolay sorun yapmaz ben 3 yan odadan bağlı kalabiliyorum .Fakat bassı daha iyi olan modeller vardır belki veya kablosuz kulak üstü kulaklıklar biraz daha araştır bence.Ama dediğim gibi bassı gayet güzel araştırma yap biraz daha sonuç elde edemezsen bunu alabilirsin.

Bass konusunda belirttiğim gibi başarılı, bağlantı da cihazınız eski değilse kolay kolay sorun yapmaz ben 3 yan odadan bağlı kalabiliyorum. Fakat bassı daha iyi olan modeller vardır belki veya kablosuz kulak üstü kulaklıklar biraz daha araştır bence. Ama dediğim gibi bassı gayet güzel araştırma yap biraz daha sonuç elde edemezsen bunu alabilirsin.

Kulak üstü bana göre değil hocam kulak içi daha iyi olur Anker'in inceleme videolarına falan bakarım eğer uyarsa alırım sizin de elinize sağlık çok açıklayıcı yazmışsınız teşekkür ederim

Kulak üstü bana göre değil hocam kulak içi daha iyi olur Anker'in inceleme videolarına falan bakarım eğer uyarsa alırım sizin de elinize sağlık çok açıklayıcı yazmışsınız teşekkür ederim

Rica ederim yardımcı olduğuma sevindim hayırlısı olsun o zaman son karar size ait.

Hocam Hepsiburadadan alın resmi satıcısı 2 yıl garantili sorun yaşamassınız.Yeni hesap oluşturup ilk alışveriş kuponu kazanma olayı varmış ne kadar bilmiyorum ama bir bakın isterseniz.İyi akşamlar:).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı