Anker Soundcore Life Q10 alınır mı?

Patien

Hectopat
Katılım
5 Ekim 2019
Mesajlar
50
Bütçem 800'e kadar çıkar, ne diyorsunuz, alınır mı bu kulaklık? Genelde hiphop dinliyorum ve çoğu zaman dışarıda ve sporda kullanacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kalitesi gayet iyi. 60 saate varan pil ömrü yazısının hakkını veriyor. Aynı anda 2 cihaza bağlanabiliyor. Bass up modu da var ama yapay hissettirdi bana. Hem mikrofon hem ses aynı anda kullanıldığında Bluetooth sınırlamaları sebebiyle kalite düşüyor. Kablo ile bağlayınca mikrofon ve kulaklık üzerindeki butonlar kullanılamıyor. Bluetooth ile bağlanıldığında rekabetçi oyunlarda hissedilir bir gecikme var. Ped kalitesi aşırı düşük. Yakın zamanda kulaklığımın sol tarafında ped söküldü sünger ortaya çıktı. Bu büyük bir eksi.

Bunu kullanan 2 arkadaşım beğendi ve henüz sıkıntı yaşamadı.
 
Son düzenleme:
Bende 5 aydır var şu ana kadar hiçbir problem oluşmadı şarja taktığım zamanlar sayılıdır çok uzun şarjı var bence alabilirsiniz pedleri çok kaliteli ve sağlam hissettiriyor ayrıca 1 ay gibi bir süre PC'ye bağladım içinden kablosuda çıkıyor mükemmel bir performansı vardı bence alın.
 
Kulaklığın aynısı bende var bass modunu açtığında gerçekten güzel basslar hissediyorsun tasarımını biraz Beats kulaklığı dan çalmışlar ama yinede çok güzel ama 800TL bütcen varsa birşey diyemeyeceğim
 
Genel olarak güzel. Bass ağırlıklı bir yapısı var ama vokaller de kötü değil fakat diğer kulaklıklar kadar başarılı bulamadım. Philips'in giriş seviyesi katlanır bir kulaklığı vardı, onun midler bana daha iyi geldi.

Ara sıra kompa sorunları yaşıyorum ama çok büyük ihtimal kullandığım bilgisayardan kaynaklanıyor. Ara sıra Bluetooth fare de gidip geliyor çünkü. Yalnız bu kulaklık gittiğinde geri gelmiyor bağlantı sorununda, kapatıp açmam gerekiyor.

Bir de tam bir dert edilmemesi gereken dert olarak şu var. MacBook şarjı ile şarj edilemiyor. Çok saçma niye bilmiyorum ama Xiaomi adaptörü ile ya da bilgisayardan bağlantı ile şarj edebilirken Apple adaptör ile edemedim. Xiaomi Mi 5S adaptörü ile şarj ediyorum genelde. Tek tip-C şarj aleti hedefimi yok etti :(.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı