Bilgisayarda kullanmam, muhtemelen telefona bağlayabilirim ama çoğunlukla otobüsteyken dışarıda kullanırım, evde nadir kullanırım. İşimi görür mü ve büyük mü hocam? Yani bazı kulaklıklar küçük oluyor, kulağa küçük geliyor. Q21i kulağa küçük gelmez umarım.
Benim kulaklarım nispeten büyük denebilir ve bana küçük gelmedi cuk oturdu. Dışarıda da evde de son derece kullanılabilir. Ses kalitesi çok hoşuma gitti. Ağırlık yapmıyor sabahtan akşama kadar kafamda takılı duruyor 2 gündür. Şarjı ANC kapalı 60 saat ANC açık 40 saat götürüyor, ben aldığım gün 1 kere şarj ettim 2 gün ANC aktif kullandım %70 şarjı var şu an. Dışarıya da son ses dinlemediğiniz sürece ses çıkmıyor son seste hafif çıkıyor ama kütüphane gibi sessiz ortamlar dışında toplu taşımada vs duyulmaz.
Benim kulaklarım nispeten büyük denebilir ve bana küçük gelmedi cuk oturdu. Dışarıda da evde de son derece kullanılabilir. Ses kalitesi çok hoşuma gitti. Ağırlık yapmıyor sabahtan akşama kadar kafamda takılı duruyor 2 gündür. Şarjı ANC kapalı 60 saat ANC açık 40 saat götürüyor, ben aldığım gün 1 kere şarj ettim 2 gün ANC aktif kullandım %70 şarjı var şu an. Dışarıya da son ses dinlemediğiniz sürece ses çıkmıyor son seste hafif çıkıyor ama kütüphane gibi sessiz ortamlar dışında toplu taşımada vs duyulmaz.
Ayrıca 2 cihaza aynı anda bağlanma özelliği de çok hoşuma gitti benim. Laptop ve telefonuma sabahtan akşama kadar bağlı duruyor ikisi arasında tek tek geçiş yapmak zorunda kalmıyorum. Bassları çok kaliteli buldum fiyatına göre asla kulağı tırmalayan bir sesi yok.