Anker SoundCore R100 TWS kulaklık alınır mı?

Sipariş verdim hocam teşekkürler.
@Mansion

Vallahi ben de sipariş ettim. Hiç olumsuz yorumu yoktu. İndirimle 202 TL'ye aldım ben de. Hatta TaoTronics SoundLiberty 53'den buna geçeceğim, bakalım nasıl bir deneyim olacak. TaoTronics çok da kaliteli gelmiyordu bana açıkçası.

Vallahi ben de sipariş ettim. Hiç olumsuz yorumu yoktu. İndirimle 202 TL'ye aldım ben de. Hatta TaoTronics SoundLiberty 53'den buna geçeceğim, bakalım nasıl bir deneyim olacak. TaoTronics çok da kaliteli gelmiyordu bana açıkçası.

Yok oda gayet kaliteli bir model. Alarak iyi etmişsiniz. Umarım alanlar memnun kalır. Geri dönüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. Hatta imkanı olan inceleme yaparsa bile sevinirim.

Gayet iyi yorumlarına bakabilirsiniz. Mikrofon çok iyi. Ses kalitesi fiyatına göre iyidir. Hatta biri vardı 600TL'lik kulaklıkla kıyaslıyordu. :D
@CBum dostum sana tek diyeceğim şey kaçırma! :D

Eki Görüntüle 1223374

Yanına 2TL'lik kalem ekledim. :)

Daha dün bende sipariş ettim 249 ₺ nasıl bu kadar ucuza alabildiniz.

Sipariş vereceğim sizin yorumunuzu bekliyorum taotronics ile kıyaslandığında geride mi kalıyor ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı