Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 2 Eylül 2020 #11 Size kalsa forum baştan değişsin zaten.
KS KS Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.623 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 2 Eylül 2020 #12 Firehorse MK II dedi: Yanlış mesaj attıysanız kendinizi raporlayıp mesajı sildirebilirsiniz. Kuralları bildikten sonra zaten gözünüz otomatik oraya bakıyor. Genişletmek için tıkla... İnsafsız moderatör gelebilir diye rapor atmaya çekiniyorum.
Firehorse MK II dedi: Yanlış mesaj attıysanız kendinizi raporlayıp mesajı sildirebilirsiniz. Kuralları bildikten sonra zaten gözünüz otomatik oraya bakıyor. Genişletmek için tıkla... İnsafsız moderatör gelebilir diye rapor atmaya çekiniyorum.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 2 Eylül 2020 #13 Yanlış konuya yazdıysan ya da olayı yanlış anlayıp yazdıysan derdini anlatarak raporluyorsun. Moderatörler gerekeni yapıyor. Onun dışında iş yapan bir şey. Bir sakıncası yok bence.
Yanlış konuya yazdıysan ya da olayı yanlış anlayıp yazdıysan derdini anlatarak raporluyorsun. Moderatörler gerekeni yapıyor. Onun dışında iş yapan bir şey. Bir sakıncası yok bence.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #14 İnsaf ile alakası yok, mesaj yanlış yere atılmışsa ya silinir, ya kalır. Bunun cezası -yanlış hatırlamıyorsam- yok.
İnsaf ile alakası yok, mesaj yanlış yere atılmışsa ya silinir, ya kalır. Bunun cezası -yanlış hatırlamıyorsam- yok.
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #15 Amaç?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 2 Eylül 2020 #16 Blacksidemre dedi: İnsafsız moderatör gelebilir diye rapor atmaya çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi hatanı raporladığında ceza vereceklerini sanmam. Verilirse de en insaflı şekilde (1 saat) verilir diye düşünüyorum. 1 saat burada olmayınca ölmüyorsunuz. Önceden en hafif ceza 1 gün idi.
Blacksidemre dedi: İnsafsız moderatör gelebilir diye rapor atmaya çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi hatanı raporladığında ceza vereceklerini sanmam. Verilirse de en insaflı şekilde (1 saat) verilir diye düşünüyorum. 1 saat burada olmayınca ölmüyorsunuz. Önceden en hafif ceza 1 gün idi.
KS KS Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.623 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 2 Eylül 2020 #17 The King Of Bruh dedi: Amaç? Genişletmek için tıkla... Konuyu okumayan birisi daha. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2020
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 2 Eylül 2020 #18 Son zamanlarda tetik parmak nedeniyle çok yanlış yazıyorum. Shift'i basılı unutma, boşlukları unutma... Hatta görenler de garipsemiştir belki. Düzenle butonu, bu tür hataları hemen fark edip düzeltmek için ideal.
Son zamanlarda tetik parmak nedeniyle çok yanlış yazıyorum. Shift'i basılı unutma, boşlukları unutma... Hatta görenler de garipsemiştir belki. Düzenle butonu, bu tür hataları hemen fark edip düzeltmek için ideal.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.716 Makaleler 13 Çözümler 705 2 Eylül 2020 #19 Blacksidemre dedi: Yazıların altı kırmızı olduğu için nerede hata yaptığımı tespit edemiyorum. Bir çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Son yediğin cezadan bahsediyorsan, cümlenin sonuna nokta koymamışsın. Ondan ceza almışsın. "düşüncülerini" yazdığın için değil.
Blacksidemre dedi: Yazıların altı kırmızı olduğu için nerede hata yaptığımı tespit edemiyorum. Bir çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Son yediğin cezadan bahsediyorsan, cümlenin sonuna nokta koymamışsın. Ondan ceza almışsın. "düşüncülerini" yazdığın için değil.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 2 Eylül 2020 #20 Sylveon dedi: Size kalsa forum baştan değişsin zaten. Genişletmek için tıkla... Koskoca yönetim düşünemeyince iş başa düşüyor sanırım hocam (!)
Sylveon dedi: Size kalsa forum baştan değişsin zaten. Genişletmek için tıkla... Koskoca yönetim düşünemeyince iş başa düşüyor sanırım hocam (!)