[Anket] E-Devlet ve ePttAVM üzerinden talep ettiğiniz ücretsiz maskeler size ulaştı mı?

Katılım
4 Mart 2019
Mesajlar
6.806
Makaleler
13
Çözümler
13
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ECS H81H3-M7
İşlemci: Intel Core i7 4790
HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM
RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ
Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa.
Ekran kartı: Galaxy GT730
PSU: Casper Fsp250-50hmn
Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel
UPS: Tunçmatik TSK5208
Mouse: Casper B309
Klavye: Casper K1500
Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U
Yazıcı: Epson L4160
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Espiri mühendisi
Merhabalar. Bu konuda, sizlere E-Devlet ve ePttAVM üzerinden talep edilen ücretsiz maskelerin size ulaşıp ulaşmadığını soruyorum. Ben hem ePttAVM sonrasında sistemin E-Devlet'e taşındığı söylenince de garanti olması için E-Devlet üzerinden başvuru yaptım. 3 Hafta oluyor hala daha ses seda yok. Geçen hafta da başvurdum ondan da hala ses seda yok. Merak ediyorum bu maskeler nerede acaba? Herhangi bir SMS de gelmedi. Peki sizlere maske geldi mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Fikirleriniz benim için değerlidir. :)
 
Keşke belirli bir fiyata sabitleyip, satışına izin verilseydi. Ücretsiz olması bir anlam taşımıyor. Çalışan bir insanın haftalık 5 ya da 7 tane maskeye ihtiyacı var. Sanırım 3 hafta oldu. 15 ile 21 arası maske gönderilmesi gerekiyordu. Elimde sadece bir adet maske var. Alışveriş yapmaya çıktığım zamanlar onu kullanıyorum.
 
Bana geçen hafta geldi, yani başvuru yaptıktan 1 hafta sonra.
Küçük şehirde yaşamanın avantajı olabilir belki.
Yalnız e-devlet ile sağlık bakanlığının gönderdiği şifreler farklı. Mesela ben başvuru yapmadan sağlık bakanlığından mesaj geldi bana. İstanbul pilot bölgeymiş. Fakat e-devlet üzerinden yapılan hiçbir başvuruya ne cevap ne mesaj geldi:)

Konu dışı: Moderatörlüğün hayırlı olsun Berhan dostum:) Yeni farkettim eğer çok olduysa kusuruma bakma;)
 
Yalnız e-devlet ile sağlık bakanlığının gönderdiği şifreler farklı. Mesela ben başvuru yapmadan sağlık bakanlığından mesaj geldi bana. İstanbul pilot bölgeymiş. Fakat e-devlet üzerinden yapılan hiçbir başvuruya ne cevap ne mesaj geldi:)
Şifre olaylarını bilmiyorum yani en azından ben hiç uğraşmadım :)
Abim başvuruyu E-devlet üzerinden başvuru yaptı ve bir hafta sonra geldi.
Konu dışı: Moderatörlüğün hayırlı olsun Berhan dostum:) Yeni farkettim eğer çok olduysa kusuruma bakma;)
Teşekkürler hocam :)
Yok hocam henüz çok olmadı.
 
Hayır maske gelmedi, eczanelerden maske alabilmek için kod da gelmedi. Ancak annem ve babama eş zamanlı olarak geldi, kendileri teslim aldılar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı