İlk başvuru yapanlardan birisiyim, bizim maskeler A400M uçaklarımızla üstümüzden uçup ABD, İsrail, Ermenistan, İtalya ve diğerleriyle birlikte +40 ülkeye gitti. Bize gelmez dedim artık mevzuyu unuttum. 2 gün önce eczaneden ilaç almaya gittim, bir kişinin maske aldığını gördüm ve bende sordum, TC numaramla alabilir miyim? diye. Kontrol etti ve maskemi verdi. Bazı eczacılar ahlaksızlık yapıyor, sadece müşterilere veriyor. Çoğu eczane bizde yok diyor ama devlet eczanelere yolluyor diyorlar. Özet olarak bunun haberi bana verilmedi, tesadüf eseri böyle aldım.
Şuan işleyen sistem çok yanlış ve kahpece, hakkımı helal etmiyorum. Sinsi bir yönetimi hiçbir zaman affetmem, birileri artistlik yapacak diye benim 80 milyon vatandaşıma 1 yıl yetecek kadar maskeyi dünyaya dağıtmak affedilemez bir şey. Terör örgütü pkk'ya destek veren, fetöyü besleyen ABD'ye bile gönderdik. Adamlar taksitini ödediğimiz, parçasına ortak olduğumuz ve teslim aldığımız F35'i bile vermediler. Peygamber efendimizin sözüyle maskeleme yapıyorlar, Türk milletinin hakkı gasp ediliyor. Bir siyasi oyunda din kılıfı ön plandaysa varsa o işte bir bozukluk vardır unutmayın.