E-Devlet ücretsiz maske başvurusu başladı!

Annem için 2 gün önce sipariş verdim, lakin hiçbir ses yok. Sistem tamamen çöp, madem bu işe giriyorsunuz düzgün bir şekilde yapın. Eğer ulaştırmakta zorluk çekiyorsan yapma, milyonlarca insanın alacağını bildikleri halde bu işe giriştiler.. Şimdide eczaneden verileceğini söylüyorlar, mantık 0. Ekmek için kuyruğa girip birbirine saldıran milletimiz var. Sizce eczanede nasıl olur? Durun size diyeyim, ölüm dahi olabilir. Üstüne üstük virüs eczane kuyruğunda çok rahat yayılabilir, ek olarak çoğu kişiye daha kod gelmedi. Gelse dahi dışarı çıkmak için maske gerekiyor. Yani maske almak için 1 tane maske gitse, kaldı 4 maske. 4 maske 10 gün için yeter mi? Hayır tabii ki.
Haberiniz yok galiba. Eve maske dağıtımı yok. Telefonunuza SMS gelicek. SMS ile gelen kodu eczaneye göstereceksiniz ve size maske verecek.
Olsa ne olacak? Virüs zaten insanlar bir arada iken yayılıyor. Bu sefer yayılması durdurulamaz. 40 bin vaka var, ancak doktorların çoğu Türkiye genelinde 900 bin vakanın olduğu ancak tespit edilemediğini söylüyor.

Benim yaşadığım ilçede, COVID-19 nedeniyle ilk defin gerçekleştirildi. İlk 20'nin içinde yaşadığım il de bulunuyor. Sokağa çıkma yasağı ilan edilen 30 Büyükşehirin içindeyim.
Benim yaşadığım şehrin de önemsenmesi gerekmez miydi? :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı