E-Devlet ücretsiz maske başvurusu başladı!

Bu isten pek hayir yok gibi. Basvuru yaptiysaniz tekrar yine yapabiliyorsunuz. Tesekkur ederiz diyor surekli. PTT'nin sunuculari yogunluga dayanamadi, ordaki sistemi alip e-devlete koymuslar. Baska degisen hic bir sey yok.

Bildiğiniz gibi önce ePttAVM'den daha sonra da E-devlet üzerinden ücretsiz maske siparişi oluşturttular. Merak ettiğim konu ise siparişini teslim alan arkadaşlarımız var mı?

Market vb. yerlerde maske kullanımı artık zorunlu. Zorunlu olmasa bile maske takmak şart oldu. Maske satışları yasaklandı, maske bulamıyoruz. Yarım saat önce mecburen maskesiz, yakınımda bulunan markete gittim ve maske konusunda satış görevlisi tarafından nazikçe uyarıldım. İnsanların yarısında maske var yarısında maske yok. Birisi de yüzüne atkı benzeri bir şey geçirmiş. Yazık, bize gerçekten yazık.

Hem PTT hem de e-devlet'den hafta başında başvurdum. Kargonun durumunu nasıl takip edeceğiz?
Hani nerede maskeler? :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı