Merhaba, daha önceleri sadece hastalandığımda yaşadığım bir durum vardı. Bilincim, sağlıklı halime nazaran daha kapalı olurdu, bir şeyleri daha zor anlayabilirdim, düşünebilme kabiliyetim azalırdı anlayacağınız aklım genel manada daha az çalışırdı. 2021 yılından itibaren bu durumun kalıcı hale geldiğini hissediyorum. Artık kafamın eskisi gibi çalışmadığını hissediyorum. En basitinden eskiden fikir üretip, neyin neden olduğunu anlayablirken şu anda bunu yapabilme kabiliyetim çok azaldı. Bu durumdan aileme bahsetmiştim zamanında, açıkçası çok üstüne düşülmedi. Artık gerçekten bunun nedenini merak ediyorum, bir doktora gitmeyi istiyorum. İnternette gördüğüm beyin sisi diye bir şey var fakat 3 yıl sürer mi bilmiyorum. Bunlar belki benim düşüncelerimdir sadece, bilmiyorum. Ama bu belirsizlikle zaman geçirmek istemiyorum. Belki başka bir şeyin haberciside olabilir en nihayetinde. Bunun için hangi bölüme gitmem gerek? Belki aranızda benimle aynı durumu yaşayanlar olmuştur, onların sonucu ne oldu? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi sosyaller dilerim.
Bu arada bahsetmeyi unutmuşum, bu süreçte hafızam eskisine göre çok daha güçsüz. Eskiden bir şeyi kolay kolay unutmazken, artık aklımda bir şeyi kolay kolay tutamaz oldum.
Bu arada bahsetmeyi unutmuşum, bu süreçte hafızam eskisine göre çok daha güçsüz. Eskiden bir şeyi kolay kolay unutmazken, artık aklımda bir şeyi kolay kolay tutamaz oldum.
Son düzenleme: