wontagadra
Kilopat
Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Bugün ayağımı burktum onum acısıyla başa çıkmaya çalışıyorum. Yalnızlığa aşık olduğumu farkettim.
Valla mı? Kızın ailesi biliyor mu?Anlık gelişen, hazırlıksız bir ilişki sonrası baba oluyorum, daha yeni reşit oldum. Üniversite sınavı ve üstüne bu söyleyin şimdi ben kafama sıkmayıp ne yapayım?
Hayır benim de daha 1 hafta önce haberim oldu. Ne yapacağım bilmiyorum.Valla mı? Kızın ailesi biliyor mu?
Beraber olduğunuz kız çocuğu doğurmak istiyor mu?Hayır, benim daha 1 hafta önce haberim oldu. Ne yapacağım bilmiyorum.
Hayır, daha her şey için çok erken.Beraber olduğunuz kız çocuğu doğurmak istiyor mu?
Çözüm arıyoruz doğurmak gibi bir seçenek kesinlikle yok.Kız ne diyor bu durum hakkında?
Doğum kontrol hapı veya kürtaj yollarına başvurun o zaman, ne yazık ki elden gelen yok, keşke başta biraz hazırlıklı girişseydiniz o işeHayır, daha her şey için çok erken.
Çözüm arıyoruz doğurmak gibi bir seçenek kesinlikle yok.
Kaç yaşındasınız?Hayır, daha her şey için çok erken.
Çözüm arıyoruz doğurmak gibi bir seçenek kesinlikle yok.
Yeni reşit oldum dediğine göre 18-19 arası olmalı.Kaç yaşındasınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.