Anlat Kurtul

Uzun süre birlikte olduğum biri değil. Dediğim gibi birden gerçekleşen bir şey hormonların etkisiyle o an pek mantıklı karar veremiyor insan.

@dxxu, yılanı tut diyen itici tipler gibi olacak ama keşke o işe girişmeseydiniz uzun süreli birlikte olmadığınız kişiyle, bu yazı belki işinize yarayabilir.

Yemek yapmayı seviyorsan yemek yap. En basitinden yumurta yap. Sonra sucuklu yumurta yap. Daha sonra kek yap. Belki yemek konusunda iyisindir. Bende sosyal fobi var psikoloğa gidiyorum. Sen de gidebilirsin psikoloğa veya kendine her hafta hedef koy. Mesela haftaya bir gün tek başına sinemaya git. Bileti kasadan al, mısır al, içecek al yani ne kadar fazla iletişim kurabileceğin şey varsa onları yap. Sonraki hafta tekrar git sinemaya. Bence farkına varırsın ilk sinemaya gidişinle ikinci sinemaya gidişin arasındaki farkı.

Uzun süre birlikte olduğum biri değil. Dediğim gibi birden gerçekleşen bir şey hormonların etkisiyle o an pek mantıklı karar veremiyor insan.
Evlilik çok iyi verilmesi gereken bir karar bunlara hazır değilseniz kürtajdan başka çareniz yok onu da nasıl yaptıracaksınız bilmiyorum.. Üzüldüm gerçekten sizin adınıza ama tek gecelik bir ilişkide kendinizden emin değilseniz test yaptırmanızda da yarar var. Hayatınızı zindan etmeyin doğru kararlar almaya çalışın. Yaşınız çok küçük daha.

Anlık gelişen, hazırlıksız bir ilişki sonrası baba oluyorum, daha yeni reşit oldum. Üniversite sınavı ve üstüne bu söyleyin şimdi ben kafama sıkmayıp ne yapayım?
Mecburen Kürtaj'a başvurmalısınız. Yaşınız çok genç ve bu yaşta baba olmak aşırı yük bindirir. Özel hastaneler yapıyor diye biliyorum iyice araştırmak gerekiyor.

Bizim burada yarın okullar tatil
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun geliştirmek eğlencelidir. Şu an bende oyun geliştirmek için uğraşıyorum. Emeklerimin karşılığını alacağımı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…