Anlat Kurtul

Komiklik olsun diye yazmıyorum ama bunlar ciddi işler. Hele hele Türkiye'de. Kızın ailesi ne yapar diye düşünüyorum ondan sonrası gelmiyor aklıma. İşi bu kadar noktaya getirdiniz ailelerin neden haberi olmadı? Keşke olsaydı.
Uzun süre birlikte olduğum biri değil. Dediğim gibi birden gerçekleşen bir şey hormonların etkisiyle o an pek mantıklı karar veremiyor insan.

@dxxu, yılanı tut diyen itici tipler gibi olacak ama keşke o işe girişmeseydiniz uzun süreli birlikte olmadığınız kişiyle, bu yazı belki işinize yarayabilir.

Asosyal değilim, sosyal olmak istiyorum, ama korkudan olamıyorum. Sanırım sosyal fobi sorunum var. Hiçbir işi becerememekten korkuyorum, o yüzden şu yaşıma kadar maksimum 10-15 gün çalıştım. Yeni bir işe girmekten, yeni insanlarla tanışmaktan çok çekiniyorum, korkuyorum. Aslında bir kere yapınca gerisi geliyor, yani sosyal fobili değilmişim gibi bir halim oluyor ama bir işi başlatana kadar dokuz doğuruyorum. Lise sondan beri (yaklaşık üç yıldır) evde yatıyorum. Üniversite kazandım fakat sorunum yüzünden okulda karşılaştığım ufak problemleri büyütüp, aşamadım ve okulumu dondurmak zorunda kaldım. Hala yatıyorum, abimin yanında işe girme şansım var, eğer o olursa düzelmeyi umuyorum. Yoksa durum çok vahim. Benim gibisi daha yok bu dünyada, kendi işini kendi beceremeyen, becermekten korkan biriyim. Tembelim. Sırf bu yüzden iki yıldır ehliyeti erteliyorum, sanki gidip yazılsam ne olacak, beni mi öldürecekler, ama bunu beynime anlatamıyorum. Beynim beni ele geçirmiş gibi, ya da ben öyle sanıyorum.
Yemek yapmayı seviyorsan yemek yap. En basitinden yumurta yap. Sonra sucuklu yumurta yap. Daha sonra kek yap. Belki yemek konusunda iyisindir. Bende sosyal fobi var psikoloğa gidiyorum. Sen de gidebilirsin psikoloğa veya kendine her hafta hedef koy. Mesela haftaya bir gün tek başına sinemaya git. Bileti kasadan al, mısır al, içecek al yani ne kadar fazla iletişim kurabileceğin şey varsa onları yap. Sonraki hafta tekrar git sinemaya. Bence farkına varırsın ilk sinemaya gidişinle ikinci sinemaya gidişin arasındaki farkı.

Uzun süre birlikte olduğum biri değil. Dediğim gibi birden gerçekleşen bir şey hormonların etkisiyle o an pek mantıklı karar veremiyor insan.
Evlilik çok iyi verilmesi gereken bir karar bunlara hazır değilseniz kürtajdan başka çareniz yok onu da nasıl yaptıracaksınız bilmiyorum.. Üzüldüm gerçekten sizin adınıza ama tek gecelik bir ilişkide kendinizden emin değilseniz test yaptırmanızda da yarar var. Hayatınızı zindan etmeyin doğru kararlar almaya çalışın. Yaşınız çok küçük daha.

Anlık gelişen, hazırlıksız bir ilişki sonrası baba oluyorum, daha yeni reşit oldum. Üniversite sınavı ve üstüne bu söyleyin şimdi ben kafama sıkmayıp ne yapayım?
Mecburen Kürtaj'a başvurmalısınız. Yaşınız çok genç ve bu yaşta baba olmak aşırı yük bindirir. Özel hastaneler yapıyor diye biliyorum iyice araştırmak gerekiyor.

Bu ne soğuktur yarabbi.
1581275023119.png

Özellikle Pazartesinin soğuk olması gibi bir durum mevcut.

İlgi alanım aslında yazılım, Ancak bunu yapmak için birtakım araştırmalar yapmak dahi canımı sıkıyor. Kitap okuyabilirim sorun olmaz. Ancak ya yanılırsam diye düşünüyorum. Yakın bir zamanda oyun geliştirmeyi de düşünüyorum :) Belki bakarsınız yaptığım oyun gerçekten iyi olur ve sevilir. Denemekten zarar gelmez :)
Oyun geliştirmek eğlencelidir. Şu an bende oyun geliştirmek için uğraşıyorum. Emeklerimin karşılığını alacağımı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı