Anlık dolar kuru 21, 85₺

Dolar 24₺ bandını geçince düzenleme gelecek gibi haberler duyuyorum öyle bir şey olursa biraz düştükten sonra yine tutamayabilirler
 
Sağlık bakanlığı doktor performans, ek mesai ödemelerini 2 ay gecikmeli veriyor, yolluk görevlendirme ücreti vermiyordu zaten. İzleyin bakalım diğer kamu çalışanlarına neler olacak. Zaten devletin memura verecek parası yok diye açıklama geldi. Temmuzda avuç yalanacak mı, göreceğiz.

Ülke düşünün ev alırsa vatandaşlık veriyor. İşin komiği ev alıp birisine bağışlamıyor. Adam kendisi kullanıyor hatta alıp kiraya veriyor. Kendisi ingiltede yaşıyor ama aynı zaman türk vatandaşı oluyor. Mis gibi. Ülke Türk uyruğunu satıyor yıllardır. Hayrına mı yapılıyor sanıyorsunuz. Çin tipi ekonomi tarzı olması için 100dolardan aşağı çalışıp büyük iş adamlarını zengin etmeniz lazım. Biraz daha çalışın bakalım
 
Ama Anadolu çocuğu bu oyunlara gelmez yok dolarmış yok euroymuş YER Mİ ANADOLU ÇOCUĞU ??

Eki Görüntüle 1810375

Yer 😂
61Y-lnOA2YL.jpg

maxresdefault.jpg
 
PC alacaklar bence elini daha hızlı tutmalı. Özellikle vergi indirimi falan bekleyenler varsa. Malum fiyatlar anında kur ile senkron değil.
5 yıldır HD Graphics ile 768p oyun oynuyorum. 3060 Ti sistem toplamak için para biriktirmiştim fakat şimdi YKS'de başarısız olursam vakıf üniversitesine gidebilmek için bilgisayar almaktan vazgeçtim.
 

Geri
Yukarı