Anlık olarak zombi salgını başlamış gibi konuşalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ciri Riannon

Decapat
Tekrardan bir rol yapma konusuna hoş geldiniz, uzun zaman olmuştu. Umarım keyifli, uzun uzadıya bir hikaye olur ve bozulmadan ilerler.
Hikayemiz genel hatları ile şu şekilde olacak:

Konudaki üyeleri önceden yazdığım rol konularına dahil oldukları için hikayenin bölünmemesi adına etiketledim, rahatsız ettiysem kusura bakmayın.
Karışıklık olmaması adına eklemek istedim. Bu konu ile kamp konusu, yapı biçiminden benzer olduğundan bağlantılı yazılmıştır. Bundan sonra gelecek konular, akış ile bağlı olmayıp zombi salgını olmamışçasına yazılacaktır. İlerideki konular tekrar bağlanabilir.

Hikayemiz, 2026 yılında geçiyor. Sosyal ahalisi olarak kamptan ayrılıyoruz, ve evlere dağlıyoruz. ( önceki konu ile bağlantılı isteyenler en alt kısımdaki linkten okuyabilirler.) Fakat ilerleyen zamanda bunu tekrar yapmaz üzere sözleşiyoruz ve tekrar ormana geliyoruz. Her şey tıkırında gidiyor, ben ve @Sir Benjamin çalı çırpı toplayıp kamp alanına geliyoruz. Bu sırada, diğer üyeler çadırları kuruyor. @Ayva Anten ile internet çekiyor kalanlar ise yemekler pişiyor, muhabbet dönüyor derken; herkesin telefonuna
Zombi salgının başladığına dair resmi bir ses kaydı geliyor, güvenlik adına virüsün bulaştığı ilk kişinin olduğu bölgenin adını vermiyorlar. Anlık telaşa kapılıyoruz, havada yavaştan kararıyor. Ne yapacağız derken kendimizi güvenceye almak için toplu şekilde aramaya koyuluyoruz. Bir kaç adım attıktan sonra takla atmış bir araba, ve içerisinde hala kıpraşan bir beden görüyoruz.
1647887562282.png

Bu raddeden sonra, devam ettireceğiniz şekilde hikaye ilerleyecektir.

Başlıyorum:
Sizce içeride kimin olduğuna bakmalı mıyız, yoksa koşarak kaçmalı mıyız?

Son düzenleme:
Maske ve sopa bulmakta zorluk çekiyorum siz nerden aldınız ?
Edit : süpriz bozanı okumamışım pardon.

Bir defa salgın başlasa adamlar nereye tuvalet yapacak? Onlard a insan hasta olacak ama Adana'da böyle bir şey yok:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o vücuda yaklaşmak akıl işi değil, ne dersiniz? Biraz mühimmat edinsek iyi olur.

Elimde bir tabanca var. Silah dükkanına gittim, yeteri kadar mermi ve silah aldım. Gelen gelsin.
Yemek toplasın diğerleride.

Tekrardan bir rol yapma konusuna hoş geldiniz, uzun zaman olmuştu. Umarım keyifli, uzun uzadıya bir hikaye olur ve bozulmadan ilerler.
hikayemiz genel hatları ile şu şekilde olacak:

konudaki üyeleri önceden yazdığım rol konularına dahil oldukları için hikayenin bölünmemesi adına etiketledim, rahatsız ettiysem kusura bakmayın.
bu konu ile kamp konusu, yapı biçiminden benzer olduğundan bağlantılı yazılmıştır. Bundan sonra gelecek konular, akış ile bağlı olmayıp zombi salgını olmamışçasına yazılacaktır. İlerideki konular tekrar bağlanabilir.

Hikayemiz, 2026 yılında geçiyor. Sosyal ahalisi olarak kamptan ayrılıyoruz, ve evlere dağlıyoruz. ( önceki konu ile bağlantılı isteyenler en alt kısımdaki linkten okuyabilirler.) Fakat ilerleyen zamanda bunu tekrar yapmaz üzere sözleşiyoruz ve tekrar ormana geliyoruz. Her şey tıkırında gidiyor, ben ve @Sir Benjamin çalı çırpı toplayıp kamp alanına geliyoruz. Bu sırada, @Motionless IN White ile diğer üyeler çadır kuruyor, @Ayva anten ile internet çekiyor kalanlar ise yemekler pişiyor, muhabbet dönüyor derken; herkesin telefonuna.
Zombi salgının resmen başladığı, bu mesajın bir tatbikat ya da test yayını olmadığına dair resmi bir ses kaydı geliyor, güvenlik adına virüsün bulaştığı ilk kişinin olduğu bölgenin adını vermiyorlar. Anlık telaşa kapılıyoruz, havada yavaştan kararıyor. Ne yapacağız derken kendimizi güvenceye almak için toplu şekilde aramaya koyuluyoruz. Birkaç adım attıktan sonra takla atmış bir araba, ve içerisinde hala kıpraşan bir beden görüyoruz.
Eki Görüntüle 1338721
Bu raddeden sonra, devam ettireceğiniz şekilde hikaye ilerleyecektir.
Başlıyorum:
Sizce içeride kimin olduğuna bakmalı mıyız, yoksa koşarak kaçmalı mıyız?

Kaçacağız aga ilk zombi olan kişi arabadaki kişidir.

Bence o vücuda yaklaşmak akıl işi değil, ne dersiniz? Biraz mühimmat edinsek iyi olur.
Kıpraşıp duruyor, İnsan mıdır acaba? Yaklaşmamak faydalı gibi, siste çöküyor yavaştan. Ne tarafa doğru gidelim? Gece çökmeden kamp alanına duvar çekebilirsek bir geceyi en azından güvenli atlatabiliriz bence.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hep birlikte dolanalım. Birer silah alıp yanımıza yaklaşana sıkalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı