uuua
Hectopat
Kanka kaşık ağır gelmesin silah olarak yardım edeyim mi?
İyi olur kendi başıma hepsini yok etsem sıkıcı olurdu hahah!

Kanka kaşık ağır gelmesin silah olarak yardım edeyim mi?
-osmanlı tokadıDoblocu memleket sevdalıları tarikatından B. O. B. ben. Nam-ı diğer büyük oyun bozan. Ukrayna ile Rusya'yı bile durdurabilirim ama olayların patlaması ve Keşanlı Trump'ın yardım etmesi lazım.
Cevap yok en iyisi aramızdan bir kişi daha gidip baksın.@Ayva Köfte hazır mı köfte? Kura çekerek yiyeceğiz he.
Gitmeye cesareti olan yok mu ? O zaman ben gidiyorum.Cevap yok en iyisi aramızdan bir kişi daha gidip baksın.
Cevap yok en iyisi aramızdan bir kişi daha gidip baksın.
Bekle! kaşığımı al. Son derece iyi bir silahtır.Cevap yok en iyisi aramızdan bir kişi daha gidip baksın.
Gitmeye cesareti olan yok mu ? O zaman ben gidiyorum.
Taş mı yiyeceğiz pardon? Hayatta kalmamız lazım değil mi? İstersen arkadaş olmayı deneyebilirsin belki de aralarına alırlar seni de.La olum zombiler dünyayı basmış bütün dünya teker teker yok oluyor adamlar hâlâ köfteyi dert ediyor.
La olum zombiler dünyayı basmış bütün dünya teker teker yok oluyor adamlar hâlâ köfteyi dert ediyor.
Bende geliyorum, kampa dönüş vakti geldi. Tez zamanda toparlanıp çıkmalıyız ancak gece görüşü ile zor iş, sabahı beklemek daha garanti olur diye düşünüyorum ne dersiniz?Hayır giden arkadaşa bir şey olmuş mu diye. Yoksa köfte önemsiz (!)
Gölün üzerine ev yapmaya uğraşmalıyız. Zombiler oralara gelemez. Kamp güvenli değil. Sabah ilk işimiz bu olmalı.Bende geliyorum, kampa dönüş vakti geldi. Tez zamanda toparlanıp çıkmalıyız ancak gece görüşü ile zor iş, sabahı beklemek daha garanti olur diye düşünüyorum ne dersiniz?
Ha demek kaşık istiyorsun.Gölün üzerine ev yapmaya uğraşmalıyız. Zombiler oralara gelemez. Kamp güvenli değil. Sabah ilk işimiz bu olmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.