İkisi de hemen hemen aynı. İkisi de uzun süre götürür. İsteğe bağlı.
Ancak, AP2 fiyatını hak etmiyor. MK61 adındaki klavye ile hemen hemen aynı özelliklere sahip, iki iyi yanı var onlar da yazılım ve kasa kalitesi.
BlackWidow V3 TKL'de Razer yeşil Switch'ler var. Kailh üretimi bunlar ve Reddit'te şikayet edilen bir sürü konu ile karşılaştım. Gerek yay sesi gerekse basmama problemi gibi birçok şikayet var. Anne Pro 2'nin form faktörü ve kablosuz olması, Kailh'in daha kaliteli box Switch'lerini veya Cherry MX Switch'li seçeneğinin olması gibi birçok avantajı var. İkisinin de yerine:
Alırsanız hem hot swappable Switch, hem de daha güncel Bluetooth 5.1 desteği var. Daha mantıklı bir seçim olur kanımca.![]()
KEMOVE SnowFox Mekanik Klavye 61 Tuşlar %60 NKRO bluetooth 5.1 Type-C Çift Modlu PBT Tuş Kapağı Gateron Eksen Anahtarı Çalışırken Değiştirilebilir Anahtarlar RGB Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye Tam Tuşlarla Programlanabilir
Yalnızca US$89.99, en iyi KEMOVE Kar tilkisi Mekanik Klavye 61 Tuşlar %60 NKRO bluetooth 5.1 Type-C Çift Modlu PBT Tuş Kapağı Gateron Eksen Anahtarı Çalışırken Değiştirilebilir Anahtarlar RGB Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye Tam Tuşlarla Programlanabilir online satış mağazasını toptan fiyata...tr.banggood.com
İlk defa duyuyorum. Razer bu switchleri yeniledi. Önerdiğim kişiler hiçbir sıkıntı yaşamadı şu ana kadar. İlla basmama sorunu yaşayan olmuştur her klavyede.@TÇB alınır güzel diyordu bu sorunları yaşayan kişiler fazla mı?
En son 2016-2018 arasında çıkan klavyelerde Kailh switch vardı ve sorun yaşayayanların sayısı fazlaydı. Razer artık switchlerini kendi üretiyor. Bahsettiğiniz sorunlar Blackwidow V3 TKL'de yok.Blackwidow V3 TKL'de razer yeşil switchler var. Kailh üretimi bunlar ve reddit'te şikayet edilen bir sürü konu ile karşılaştım. Gerek yay sesi gerekse basmama problemi gibi birçok şikayet var.
Genellikle geçmişte yaşayanlar var. V3 TKL'ye spesifik olarak sorun yaşanan 1-2 konu gördüm, onlar da her klavyede mümkün bence. Yay sesi herkesin ortak şikayeti tabi, itopya yorumlarında da görebilirsiniz.@TÇB alınır güzel diyordu bu sorunları yaşayan kişiler fazla mı?
İlk defa duyuyorum. Razer bu Switch'leri yeniledi. Önerdiğim kişiler hiçbir sıkıntı yaşamadı şu ana kadar. İlla basmama sorunu yaşayan olmuştur her klavyede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.