Anne Pro 2 vs Razer BlackWidow V3 TKL

Misaj

Picopat
Daha fazla  
Soru başlıkta. Başka klavye önermeyin. Ses önemli değil. Hangisi daha uzun götürür hangisi daha kaliteli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Blackwidow V3 TKL'de razer yeşil switchler var. Kailh üretimi bunlar ve reddit'te şikayet edilen bir sürü konu ile karşılaştım. Gerek yay sesi gerekse basmama problemi gibi birçok şikayet var. Anne Pro 2'nin form faktörü ve kablosuz olması, Kailh'in daha kaliteli box switchlerini veya Cherry MX switchli seçeneğinin olması gibi bir çok avantajı var. İkisinin de yerine:
alırsanız hem hot swappable switch, hem de daha güncel bluetooth 5.1 desteği var. Daha mantıklı bir seçim olur kanımca.

BlackWidow V3 TKL'de Razer yeşil Switch'ler var. Kailh üretimi bunlar ve Reddit'te şikayet edilen bir sürü konu ile karşılaştım. Gerek yay sesi gerekse basmama problemi gibi birçok şikayet var. Anne Pro 2'nin form faktörü ve kablosuz olması, Kailh'in daha kaliteli box Switch'lerini veya Cherry MX Switch'li seçeneğinin olması gibi birçok avantajı var. İkisinin de yerine:
Alırsanız hem hot swappable Switch, hem de daha güncel Bluetooth 5.1 desteği var. Daha mantıklı bir seçim olur kanımca.

@TÇB alınır güzel diyordu bu sorunları yaşayan kişiler fazla mı?

Banggood'dan herhangi bir şey alma bende MK61 GamaKay var ve memnun kalmadım açıkcası aslında şu an memnunum ama Razer al.

Blackwidow V3 TKL'de razer yeşil switchler var. Kailh üretimi bunlar ve reddit'te şikayet edilen bir sürü konu ile karşılaştım. Gerek yay sesi gerekse basmama problemi gibi birçok şikayet var.
En son 2016-2018 arasında çıkan klavyelerde Kailh switch vardı ve sorun yaşayayanların sayısı fazlaydı. Razer artık switchlerini kendi üretiyor. Bahsettiğiniz sorunlar Blackwidow V3 TKL'de yok.

@TÇB alınır güzel diyordu bu sorunları yaşayan kişiler fazla mı?
Genellikle geçmişte yaşayanlar var. V3 TKL'ye spesifik olarak sorun yaşanan 1-2 konu gördüm, onlar da her klavyede mümkün bence. Yay sesi herkesin ortak şikayeti tabi, itopya yorumlarında da görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı