- Makaleler
- 10
Sabret biraz, o aşı hakkında bilgisi olan biri gelip bir şeyler söyler belki.Hocam o zaman herkese verdiği öneriler ve fikirler için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.
Sabret biraz, o aşı hakkında bilgisi olan biri gelip bir şeyler söyler belki.Hocam o zaman herkese verdiği öneriler ve fikirler için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.
Sabret biraz, o aşı hakkında bilgisi olan biri gelip bir şeyler söyler belki.![]()
Annenin sma ilacının ücretinden haberi var mı?
Dostum annene kitap okuma alışkanlığı kazandır.Günde en az 12-13 saat okusunArkadaşlar annem bir aşı karşıtı. Özellikle BioNTech aşısına karşı. Diyor ki "devletin sma hastalıklı çocuklara ilaç almaya parası yok ama aşıya var, bu işte bir işlik var."diyor. Yani ben Sputnik aşısını öneriyorum ona ve ablama. Tabi Türkiye'de uygulanmaya başlandığında verilen tepkilere göre. Benim görüşüm ise ben de BioNTech aşısı olmalarını istemiyorum. Geldiğinde Sputnik olsunlar diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Önerileriniz nelerdir?
Sizin aile komple yanlış
Sma mı öncelikli aşı mı diye sor? Sputnik etkinlik oranı 91.6/ BioNTech ise 93 koruma sağlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.