Annem beni tehdit ediyor

Akışına bırak diyorum artık umursama öyle kendi halince takıl gitsin.
Git dışarıyı izle falan.
Maalesef söylemesi kolay, yapması zor.
Şarj aleti istese bile kesin bir çözüm olmuyacak bizim de bu konuda tavsiye vermekten başka çok yapabileceğimiz bir şey yok aile baskıyı azaltmadığı sürece.
Evet biz de tavsiye vermeye çalışıyoruz işte.

Babam hasta, kuyruk sokumu kısmında iltihap çıktı. Bu yüzden hastanede, ona elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, bazen bocalıyorum ama annem beni babamla tehdit ediyor. Sürekli "babana söyleyeceğim, baban dövsün seni." gibi gibi tehditler artık cidden çok sıkıldım bunaldım. "canlı derslerin bitsin şarj aletini atacağım, yakacağım, saklayacağım" gibi tehditler. Artık psikolojim kalmadı zaten şurada sınava 9 gün kaldı. Çok fazla tehdit ediyorlar etmeseler rencide ediyorlar, artık delireceğim o derece. Ellerimi falan kanatmaya başladım. Psikoloji falan kalmadı zaten arkadaş ortamında dışlanıyorum. Otur 2. dükkana bak diyor. Telefonum bozuk, bilgisayar götürsem olmaz. Kendi telefonunu vermiyor, okuduğum kitaplar bitti. Boş boş oturmamı istiyor. Kardeşimle eğlenip hem bakıp, hem de kardeşimle oynayayım vakit geçireyim diyorum, düzgünce otur deyip kardeşimi gönderiyor. Yalnız başıma bırakıyor beni. Sürekli elimi çimdikleyip "bilgisayarı atıp kıracağım, bekle sen" gibi tehditler. Artık çok bunaldım delirmek üzereyim. Öğretmenlerime derdimi anlattım, konuştular ama daha çok tehdit etmeye başladı. Ne kadar artık bıktım desem de anneme arıyor babamı "oğlun rahat durmuyor bir şey de " diyor telefonu bana veriyor. Babamda sayıp sövüyor, durumu açıklayamıyorum.
Madem bu kadar dayanamıyorsun karakola git. Bir de böyle dene.

Maalesef söylemesi kolay, yapması zor.
Benim ortaokul dönemim vardır buna benzer kavgalı sataşmalı.
Ben artık takmayınca bıraktılar.
Bazen, sadece bir şey yapmayıp akışına bırakacaksın yani gözlem yapacaksın.
14 yaş olduğuna göre LGS öğrencisi tahminen.
Sınav sonrası normale dönmezse sorun.
Eğer, dönere sebep olarak sınav.

Aileni gereksiz yere suçlamak yanlış.
Her dedikleri elbet doğru değil fakat tam aktarmamış olabilir bilip bilmeden konuşmak doğru olmaz.
Benim hayat tecrübem yok öyle böyle geçirmiş biriyim sadece gördüğümü bilirim.

Sınavdan kaynaklıysa ileride ettiği kavgalar için arkadaş gereksiz yere üzülür.

Bazen sadece oturup izlerim, ve bakarım sonra sonuç çıkarırım.
Sana tavsiyemdir gerek konu sahibi sana. Bazen sadece gözlemci rolünü oynayın ve izleyin olayı anladıktan sonra harekete geçin.
Gülenecek bir durum yok. Bir işe kalkmadan önce gözlem yapınız.

Madem bu kadar dayanamıyorsun karakola git. Bir de böyle dene.

Koruma altına alırlar sonra yaşadığı şehirden baya bir uzak yurda gider.
En fazla yeni bir hayatı olur ama cidden buna değer mi?
Yurtta tek başına yaşamak kolay değil.

@Arda_Animations dediğine göre oralar daha rezilse neden gitsin?

Ben de onu diyorum zaten?

Doğru, arkadaşa diyebileceğim en iyi tavsiye sabret olur.

Mevlana'ya ait bir söz vardır, "Her şeyin üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın pes etme, çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir".

Babam hasta, kuyruk sokumu kısmında iltihap çıktı. Bu yüzden hastanede, ona elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, bazen bocalıyorum ama annem beni babamla tehdit ediyor. Sürekli "babana söyleyeceğim, baban dövsün seni." gibi gibi tehditler artık cidden çok sıkıldım bunaldım. "canlı derslerin bitsin şarj aletini atacağım, yakacağım, saklayacağım" gibi tehditler. Artık psikolojim kalmadı zaten şurada sınava 9 gün kaldı. Çok fazla tehdit ediyorlar etmeseler rencide ediyorlar, artık delireceğim o derece. Ellerimi falan kanatmaya başladım. Psikoloji falan kalmadı zaten arkadaş ortamında dışlanıyorum. Otur 2. dükkana bak diyor. Telefonum bozuk, bilgisayar götürsem olmaz. Kendi telefonunu vermiyor, okuduğum kitaplar bitti. Boş boş oturmamı istiyor. Kardeşimle eğlenip hem bakıp, hem de kardeşimle oynayayım vakit geçireyim diyorum, düzgünce otur deyip kardeşimi gönderiyor. Yalnız başıma bırakıyor beni. Sürekli elimi çimdikleyip "bilgisayarı atıp kıracağım, bekle sen" gibi tehditler. Artık çok bunaldım delirmek üzereyim. Öğretmenlerime derdimi anlattım, konuştular ama daha çok tehdit etmeye başladı. Ne kadar artık bıktım desem de anneme arıyor babamı "oğlun rahat durmuyor bir şey de " diyor telefonu bana veriyor. Babamda sayıp sövüyor, durumu açıklayamıyorum.
Ne yaptığın için tehdit ediyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı