Annem Çok Kızgın

Katılım
19 Temmuz 2017
Mesajlar
4.839
Makaleler
9
Çözümler
11
Yer
Detroit
Kardeşlerim, size bir sıkıntımı dile getirmek istiyorum.

11. sınıfım, Perşembe günü okulca üniversite gezisine gittik. Anneme bu geziye gideceğimiz hakkında önceki günlerde ona söyledim. Her zaman telefonumu arabada bırakırdım (okula götürmezdim çünkü telefonlar yasak), dün de telefonumu birlikte götürmeyi tercih ettim.

Geziye giderken otobüsümüz şehrin tam göbeğindeki köprülü kavşakta arızalandı. İndik, yarım saate başka bir araç geldi ve bindik. Bu ikinci araçta start stop tuşu var, bir kez motoru başlattınız mı anahtarı sökebiliyorsunuz. Bizim şoför de motoru çalıştırıp anahtarı otobüse bıraktı ve birkaç kilometre ötede, yine trafiğin işlek noktası bir kavşakta orta şeritte motor stop etti. Anahtar yok diye araç yolda kaldı. (Kaderimin oyunu 😫) İndik, bir diğer 15 dakikaya başka bir araç daha geldi ve sonunda üniversiteye ulaştık.

Okula geç dönecektik, babam beni arabayla gelip aldığı için babama geç geleceğimiz hakkında mesaj yazdım. Babam tamam dedi. Okula döndükten sonra babam beni aldı ve eve geldik.

Annem meğerse bana çok kızgınmış. Telefonu götüreceğimi ve o gün gezi olacağını söylememiştim, ve araç yolda kaldığında onunla iletişim geçmemiştim. Nasıl olur da babana mesaj atarsın da bana mesaj atmazsın diyor. Dün bugündür bana çok kızgın, şimdiye kadar birkaç defa özür dilemeye denesem de benimle hiç konuşmak istemiyor ve onu rahat bırakmamı istiyor.

Ne yapmalıyım? Bu durumdan dolayı dünden beri stresim geçmek bilmedi.
 

Geri
Yukarı