Eğer ileride pişman olmak istemiyorsan annenin sözünden çıkma.
Öyle bir söylüyorsunuz ki sanarsınız tüm okulu kaçıracağım. Kaçıracağım maksimum 3 derstir. 3 Ders önemli evet ama ben namazımın daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Eğer ileride pişman olmak istemiyorsan annenin sözünden çıkma.
Ulan şöyle annemiz olmadı ya. Şans işte.Ben 7. sınıf öğrencisiyim. Şu anda namaz bana farz. Cuma namazı için dilekçe verip okuldan çıkma hakkım var fakat annem derslerinden geri kalırsın deyip dilekçe yazmıyor. Namazın önemini ne kadar anlatsam da okul daha önemli diyor. Okuldan da kafama göre çıkamıyorum. Okula gelmezsem veliyi arıyorlar yani her türlü haberdar olur. Ne yapmalıyım?
Öğlen vakti için teneffüsler uzatılırsa son ders saati daha geç bir zamana sarkar, namaz kılmayan insanların eve gitme süresi gecikir.
3 ders önemsiz mi? 1 ayda 12 ders yapar. Hadi 9 ay ders görüyorsun 108 ders kaçacak toplam.Öyle bir söylüyorsunuz ki sanarsınız tüm okulu kaçıracağım. Kaçıracağım maksimum 3 derstir. 3 Ders önemli evet ama ben namazımın daha önemli olduğunu düşünüyorum.
3 ders fazla hocam. Öğrenci cuma veya ders arasında seçim yapmak zorunda kalmamalı. İdare cuma günü teneffüs saatini 6.saate alırsa durum çözülür ki her MEB okulunda bu durum genellikle böyle olur.Öyle bir söylüyorsunuz ki sanarsınız tüm okulu kaçıracağım. Kaçıracağım maksimum 3 derstir. 3 Ders önemli evet ama ben namazımın daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Öyle bir söylüyorsunuz ki sanarsınız tüm okulu kaçıracağım. Kaçıracağım maksimum 3 derstir. 3 Ders önemli evet ama ben namazımın daha önemli olduğunu düşünüyorum.
3 ders nasıl kaçıyor anlamadım. Çölde falan mı bu camii? Cuma namazi 25-30 dk arası sürüyor hadi gittin geldin 1-1.5 ders kaçırırsın max. Bir müslüman bu kadar önem veriyorsa ibadetine 1 dersin lafını yapmaz. Okulda kaçırdığı icin hiç öğrenemez diye bir algı var gibi aynı. Evde de çalışabilir aynı konuyu.3 ders önemsiz mi? 1 ayda 12 ders yapar. Hadi 9 ay ders görüyorsun 108 ders kaçacak toplam.
Güzel sallamışsınız. Okul çıkış saatinde sıkıntı olmaması için öğleden önce 5 ders işlenir okullarda ki teneffüs cuma namazina denk gelsin. Muhalefet olmak için muhalefet olmayın.Öğlen vakti için teneffüsler uzatılırsa son ders saati daha geç bir zamana sarkar, namaz kılmayan insanların eve gitme süresi gecikir. Üç beş kişi namaz kılmak istiyor diye okuldaki bütün öğrencilerin eve dönüş saatini geciktiremezler.
Onu anlamadım zaten farzı kıl gel çok istiyorsan. 1 senede 100+ ders kaçıracak anormal bir durum bu onları nasıl telafi edecek bi de 7.sınıf yazmış sanırım tam okumadım en temel sınıflardan birisi bi de.3 ders nasıl kaçıyor anlamadım. Çölde falan mı bu camii? Cuma namazi 25-30 dk arası sürüyor hadi gittin geldin 1-1.5 ders kaçırırsın max. Bir müslüman bu kadar önem veriyorsa ibadetine 1 dersin lafını yapmaz. Okulda kaçırdığı icin hiç öğrenemez diye bir algı var gibi aynı. Evde de çalışabilir aynı konuyu.
Ben de şunu anlatmak istiyorum: eğer camii 3 ders kaçıracağı kadar uzaktaysa eyvallah. Ben kendimi bildim bileli öğrenciyim 3 ders saati kaciracagim kadar uzakta cami olmadı hiç. Bu arkadaş nerede okuyor da bu kadar zaman kaybediyor?Onu anlamadım zaten farzı kıl gel çok istiyorsan. 1 senede 100+ ders kaçıracak anormal bir durum bu onları nasıl telafi edecek bi de 7.sınıf yazmış sanırım tam okumadım en temel sınıflardan birisi bi de.
Ben de şunu anlatmak istiyorum: Eğer camii 3 ders kaçıracağı kadar uzaktaysa eyvallah. Ben kendimi bildim bileli öğrenciyim 3 ders saati kaciracagim kadar uzakta cami olmadı hiç. Bu arkadaş nerede okuyor da bu kadar zaman kaybediyor?
Beni yanlış anladınız sanırımOkuldan 1 gibi çıkarım 2 gibi gelirim 3'te de zaten dersler bitiyor 1 ders ben 3 ders die abarttım biraz. Ek olarak 100 dersmiş oymuş buymuş diyorsunuz tamam siz Müslüman değilsiniz de ben Müslüman'ım. Namazım çoğu şeyden daha önemli. Ek olarak arkadaşın dediği gibi bir sınıf arkadaşımdan not alırım giderim konuya bakarım 2 dakika elimin altında bilgisayar var elhamdülillah. Yani orasına siz karışmayınız bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.