Back To Black
Decapat
Sorun olarak mecbur olması bence müslümanlar için sorun olmuyor ha şöyle diyelim eğer bir işin çıktıysa veya hasta olduysan günaha girmiyorİşte sorun da orada başlıyor zaten.
Sorun olarak mecbur olması bence müslümanlar için sorun olmuyor ha şöyle diyelim eğer bir işin çıktıysa veya hasta olduysan günaha girmiyorİşte sorun da orada başlıyor zaten.
Bilmiyorum nasıl yazıyor Kur'an'da fakat öyleyse bir şey olmaz.Sorun olarak mecbur olması bence müslümanlar için sorun olmuyor ha şöyle diyelim eğer bir işin veya hasta olduysan günaha girmiyor
dostum bu arada müdürden veya sınıf öğretmeninden izin alıp gidebilirsinBen 7. sınıf öğrencisiyim. Şu anda namaz bana farz. Cuma namazı için dilekçe verip okuldan çıkma hakkım var fakat annem derslerinden geri kalırsın deyip dilekçe yazmıyor. Namazın önemini ne kadar anlatsam da okul daha önemli diyor. Okuldan da kafama göre çıkamıyorum. Okula gelmezsem veliyi arıyorlar yani her türlü haberdar olur. Ne yapmalıyım?
Dostum bu arada müdürden veya sınıf öğretmeninden izin alıp gidebilirsin.
Namaz kılman için annenin seni okuldan alması mı gerekiyor?Çıkmam için en az 1 velinin olması gerekiyor. O da annem işte. Fakat annem namaza gitmeme izin vermediği için salmıyorlar dışarı. Neden salmıyorlar dersen sana zarar gelse kim hesap verecek diyorlar.
Namaz kılman için annenin seni okuldan alması mı gerekiyor?
Ateist olurum diye tehdit et.Ben 7. sınıf öğrencisiyim. Şu anda namaz bana farz. Cuma namazı için dilekçe verip okuldan çıkma hakkım var fakat annem derslerinden geri kalırsın deyip dilekçe yazmıyor. Namazın önemini ne kadar anlatsam da okul daha önemli diyor. Okuldan da kafama göre çıkamıyorum. Okula gelmezsem veliyi arıyorlar yani her türlü haberdar olur. Ne yapmalıyım?
Baban dinine önem veren biriyse onunla konuşabilirsin. Eğer hiçbir şekilde anneni ikna edemezsen muhtemelen bu konuda daha ciddi olan dede/anneannene danış, gerekirse anneni şikayet et. Eğer hiçbir şekilde gitmene izin verilmezse günahı annenin boynuna.Ben 7. sınıf öğrencisiyim. Şu anda namaz bana farz. Cuma namazı için dilekçe verip okuldan çıkma hakkım var fakat annem derslerinden geri kalırsın deyip dilekçe yazmıyor. Namazın önemini ne kadar anlatsam da okul daha önemli diyor. Okuldan da kafama göre çıkamıyorum. Okula gelmezsem veliyi arıyorlar yani her türlü haberdar olur. Ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.