Annem cuma namazına gitmeme izin vermiyor

Beni yanlış anladınız sanırım :) Ben zaten ibadetinizi yapmanızı öneririm ve abarttığınızı da fark ettim. 1de çıkıp 2de geliyorsanız 1 ders kaçırırsınız en fazla. Bu da sizi aman aman olumsuz bir duruma sokmaz. Aynı şeyi savunuyoruz yani :) Her taraf camii kayniyorken 3 ders kacirman mümkün değil. Sen ibadetini yapmak istiyorsan yap kardeşim Allah kabul etsin.
Sağol.

Okulda namaz kılacak yer olması lazım küçükte olsa din hocaları ortaokulda orada kılıyordu.

Bazı kişiler "Annen haklı." diyerek kendilerini ilgilendirmeyen konulara girip boş yapmışlar. Düzgün tavsiye verecekseniz verin. Çocuk dinini umursuyor olabilir. İşinize gelince de inanç özgürlüğü dersiniz. Şaka gibi!

Konuya gelirsek, bence CİMER'e konu hakkında şikayetinizi yazın. Bir çok okulda teneffüs saatleri öğle namazı saatine göre ayarlanıyor veya sadece Cuma günü için farklı bir plan hazırlanıyor. Şikayetinizin dikkate alınacağını düşünüyorum. Umarım isteğinize kavuşursunuz.

Bazı kişiler annen haklı diye kendilerini ilgilendirmeyen konulara girip boş yapmışlar. Düzgün tavsiye verecekseniz verin. Çocuk dinini umursuyor olabilir. İşinize gelince de inanç özgürlüğü dersiniz. Şaka gibi!

Konuya gelirsek, bence CİMER'e konu hakkında şikayetinizi yazın. Bir çok okulda teneffüs saatleri öğle namazı saatine göre ayarlanıyor veya sadece Cuma günü için farklı bir plan hazırlanıyor. Şikayetinizin dikkate alınacağını düşünüyorum. Umarım isteğinize kavuşursunuz.
İçimi dökmüşsünüz.

Okuldan 1 gibi çıkarım 2 gibi gelirim 3'te de zaten dersler bitiyor 1 ders ben 3 ders die abarttım biraz. Ek olarak 100 dersmiş oymuş buymuş diyorsunuz tamam siz Müslüman değilsiniz de ben Müslüman'ım. Kaçıracağım 36 ders. Namazım çoğu şeyden daha önemli. Ek olarak arkadaşın dediği gibi bir sınıf arkadaşımdan not alırım giderim konuya bakarım 2 dakika elimin altında bilgisayar var elhamdülillah. Yani orasına siz karışmayınız bence.
Hocam anlattığınız konuların en önemli noktasını yazmıyorsunuz. Zaten bu tür konular bu forumda açılınca büyük tartışmalar çıkıyor. Ve ne hikmetse ki bu tür konularda konu sahibi hiç bir zaman konunun en önemli noktasını yazmaz, neyse konumuz şuan bu değil.

Cuma günleri öğle teneffüs saatiniz 5.saat mi 6.saat mi?

Okuldan 1 gibi çıkarım 2 gibi gelirim 3'te de zaten dersler bitiyor 1 ders ben 3 ders die abarttım biraz. Ek olarak 100 dersmiş oymuş buymuş diyorsunuz tamam siz Müslüman değilsiniz de ben Müslüman'ım. Kaçıracağım 36 ders. Namazım çoğu şeyden daha önemli. Ek olarak arkadaşın dediği gibi bir sınıf arkadaşımdan not alırım giderim konuya bakarım 2 dakika elimin altında bilgisayar var elhamdülillah. Yani orasına siz karışmayınız bence.
Her şeye tamam dostum sen kıl da 100 ders meselesin de Müslüman olmadığı mı nereden çıkardın? Seneye üzülürsün diye dedik. Her okulda var cuma namazı sistemi sizde yoksa da başka çare yok tercih sizlerin.

Hocam anlattığınız konuların en önemli noktasını yazmıyorsunuz. Zaten bu tür konular bu forumda açılınca büyük tartışmalar çıkıyor. Ve ne hikmetse ki bu tür konularda konu sahibi hiçbir zaman konunun en önemli noktasını yazmaz, neyse konumuz şu an bu değil.

Cuma günleri öğle teneffüs saatiniz 5.saat mi 6.saat mi?

12.10 geçe falan öğle teneffüsü başlar 40 dakika civarı sürer. Öğle teneffüsünden sonra 3 ders daha işleriz ve saat 3'te çıkış zili çalar. Öğle teneffüsü bitişi çıksam 2'de yahut 2'ye çeyrek kala falan gelirim. Yani 1-2 ders kaçıyor arada. (Dersler 40 dakika)

12.10 geçe falan öğle teneffüsü başlar 40 dakika civarı sürer. Öğle teneffüsünden sonra 3 ders daha işleriz ve saat 3'te çıkış zili çalar. Öğle teneffüsü bitişi çıksam 2'de yahut 2'ye çeyrek kala falan gelirim. Yani 1-2 ders kaçıyor arada.
Anladığım kadarıyla cuma namazı için ayrı sistem uygulanmıyor. Durumu müdüre belirtin. Veyahutta cimere yazın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı