Annem ile babam boşanıyor, hangi tarafta kalmalıyım?

weexcr

Hectopat
Birkaç gün önce annemle babam kavga etti; akşam sözlü, ardından dün de babam beni ve annemi çağırdı ve konuştuk. Ardından babam aşağıya beni çağırdı. Arabaya bindik, konuştuk. Ben küçüklüğümden beri babacıyımdır. Benim 8 yaşında bir erkek kardeşim var. Kardeşim de yanımızdaydı, saatlerce ağladı. Babamla konuştuk işte, ne tarafla yaşayacaksın diye. Ben babamı istiyorum fakat nasıl olacak, nasıl alışacağım? Kardeşim daha 8 yaşında. Bu yaşta psikolojisi bozulacak ve babaannem gelecek. Onunla beraber yaşayacağız. Ne yapmalıyım sizce? Annesi babası ayrılmış olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Allak bullak oldu kafam. 15 yaşındayım henüz.

Annemle aramız o kadar iyi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben annemle kalıyorum çünkü annemle iyi anlaşıyorum fakat sen gördüğüm kadarıyla babanla daha iyi anlaşıyosun hangisinin yanında mutluysan hangisi sana iyi hissettiriyorsa hangisi sana daha ilgiliyse onun yanında kal.

Birkaç gün önce annemle babam kavga etti; akşam sözlü, ardından dün de babam beni ve annemi çağırdı ve konuştuk. Ardından babam aşağıya beni çağırdı. Arabaya bindik, konuştuk. Ben küçüklüğümden beri babacıyımdır. Benim 8 yaşında bir erkek kardeşim var. Kardeşim de yanımızdaydı, saatlerce ağladı. Babamla konuştuk işte, ne tarafla yaşayacaksın diye. Ben babamı istiyorum fakat nasıl olacak, nasıl alışacağım? Kardeşim daha 8 yaşında. Bu yaşta psikolojisi bozulacak ve babaannem gelecek. Onunla beraber yaşayacağız. Ne yapmalıyım sizce? Annesi babası ayrılmış olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Allak bullak oldu kafam. 15 yaşındayım henüz.

Annemle aramız o kadar iyi değil.
Kardeşim benim başıma böyle bir şey çok şükür gelmedi ancak Annen eğer iyi bir insansa 8 yaşındaki kardeşin kesinlikle annenin yanında kalmalı. Anne, babadan çok daha önemlidir o yaşta bence(Annenin iyi biri olduğunu varsayıyorum.) Kendin hakkıdna en iyisini sen bilirsin ama ayrılmamaları için uğraş bence.

Kendini kalıba sokma, bu yetişkinlerin arasındaki bir sorun. Babanla aran iyi ise onunla kal ama anneni de ihmal etme. Arada gidip onda kalırsın falan.
Orta yolu bulmalısın.

Annem çalışmıyor babam belediyede çalışıyor aylık yaklaşık 8k 9 alıyor ve kardeşimi odaya çektim konuştum kimle yaşamak istersin diye herşeyi düzgünce açıklamaya ağlatmadan çalıştım. Babamla kalıcam dedi şaşırdım anneyi istemiyormusun diye sordum annem demişki babanızla kalın falan demiş sanırsam cocuk babamla kalmak istiyorum dedi.

Annem çalışmıyor babam belediyede çalışıyor aylık yaklaşık 8k 9 alıyor ve kardeşimi odaya çektim konuştum kimle yaşamak istersin diye herşeyi düzgünce açıklamaya ağlatmadan çalıştım. Babamla kalıcam dedi şaşırdım anneyi istemiyormusun diye sordum annem demişki babanızla kalın falan demiş sanırsam cocuk babamla kalmak istiyorum dedi.
Annesi de demişse babanızda kalmanız en doğrusu olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı