Anneme sigarayı nasıl bıraktırırım?

Eğer keyif alarak içiyorsa istersen takla at yine bırakmaz. Benim annem de içiyor. Birisi ona hap tanıtmaya gelmişti kendi bıraktığı. Yaklaşık yarım saat bir saat anlattıktan sonra annem kadına "iyi de ben bırakmak istemiyorum ki keyif alıyorum" demişti:) Bir kere boğazlarından ciddi şekilde rahatsızlanmıştı. O dönemde yaklaşık 2 seneye yakın içmemişti. Fakat sonunda yine içmeye devam etti.

Yani hap falan tamam işe yarıyordur belki ama "kendi isteği ile ve keyif alarak" içiyorsa senin pek yapabileceğin bir şey yok bence.

Sigara bırakma hatları hala çalışıyor mu bilmiyorum fakat annen ile aramayı deneyebilirsiniz.

Böyle güzel bir hizmetleri varmış. Link.
Eki Görüntüle 862264
Sigara bırakma hatları hala çalışıyor mu bilmiyorum fakat annen ile aramayı deneyebilirsiniz.

Böyle güzel bir hizmetleri varmış. Link.
Eki Görüntüle 862264

Attım inşallah fark eder.
Annenizin sigarayı bırakmasını istiyorsanız gerçekten çok fazla uğraşmanız gerekmekte 3 yıldır dilimde tüy bitti artık yeter. Sürekli annenizle vakit geçirin o mutlu olsun en azından sigaradan biraz bile olsa uzak kalmış olur. Annem sayesinde bende pasif içici oldum sürekli camaları açın anneniz yanındayken oksijen girsin kendisinin yararına olucaktır sigara içmek istediğinde onu uyarın. Eğer ben içicem diyorsa Muz getirin. En Azından Sağlıklı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı