- Makaleler
- 1
Anneden vazgecilir mi ya?
13 yaşında bıraktı. 14 yaşında LGS ye gireceksin ve yanında moral verecek annen yok. Artıdan babanın birikimini alıp kaçıyor. şuan 15 yaşımdayım ve 1 yıldır babamla barışığım. Normaldede gördüm sayılmaz iş var diyip gelmezdi. şu 15 yaşlık hayatta toplasan 3 yıl görmüşümdür babamı. Çok zorda kalıyorum ki senide anlıyorum. Sen şimdi barışsan baban sana ne diyecek 3 yıl boyunca hem çalışmış hem yanında direk gibi kalmış. annen kendi başına işe girse tek kişi rahat rahat hayatını sürer. Baban adaletsizlik içindeyken anneni affettin diyelim? Yine birşey yapsa nasıl güveneceksin. Tabii ki senin saf kalbine kalmış dostum. Hem sana tavsiye hemde içimi döktüm.16.
Hayır sadece önerilerinizi almak istiyorum.
Versen de eskisi gibi olamazsınız bunu göz önünde bulundur.
Yıllarca çocuğundan ayrı kaldı ve hicbir bahane sunmadı. Bir de anne öyle yoruldum gidiyorum ben diyemez kusura bakmasın kimse. Ben yalnız kalacağım çocuklarımı bırakıyorum yok öyle dünya.Nedenini sormakla başlamalısınız affetmek büyük erdemdir belki de bir yakını dostu akrabası borca girmiştir annende utanıp size söylemeden para vermiştir ya da sadece annen yorulmuş yalnız kalmak istemiştir anlaşılmadan şanş verilmez ama şanş verilmeden konuşamazsınız oturup ailecek konuşunun bunu makul bir sebebi varsa affedin yoksa siz bilirsiniz ama ben yine de affedin derim sonuçta senelerce sizi yetiştirem ebeveyndir anne.
Kardeşleriniz ve babanız ne diyor bu duruma? Önemli olan bizlerin değil, onların fikri. Durum çok hassas olduğu için burası bunun için pek fikir alınabilecek yer değil. Kardeşleriniz ve babanız ile konuşunuz.
Yıllarca çocuğundan ayrı kaldı ve hiçbir bahane sunmadı. Bir de anne öyle yoruldum gidiyorum ben diyemez kusura bakmasın kimse. Ben yalnız kalacağım çocuklarımı bırakıyorum yok öyle dünya.
İçinizde annenize karşı en ufak bir sevgi kaldıysa konuşun derim.Neden bıraktı, neden bunca yıldır yoktu? Gidin en kötü bir yemek yiyin karşılıklı oturun. En büyük sizsiniz sanırım. Kardeşlerinizle gidebilirsiniz ama bence tek gidin.Babam kısacası annemin ağzını bile almak istemiyor babamla bu durumu konuşmam mümkün değil maalesef.
Onları anne kategorisine koymuyorum zaten.Maalesef her anne senin dediğin gibi düşünmüyor. Falakaya yatıran, T***vüz eden, Kuru ekmekle yetindiren anneler de mevcut ama anne diyebilir miyiz bilmem.
Maalesef her anne senin dediğin gibi düşünmüyor. Falakaya yatıran, t***vüz eden, kuru ekmekle yetindiren anneler de mevcut ama anne diyebilir miyiz bilmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.