Anneme 2. şansı vermeli miyim?

3 yıl önce annem, hastaneye gidiyorum diyerek ayrıldı ancak geri dönmedi. O gün bize mesaj attı, artık dönmeyeceğini söyledi fakat sizi sürekli arayacağım dedi. Babamın gizliden bir miktar parasını alıp gitti. Ve o gün babam olayı öğrenip ağlamıştı bu beni çok üzdü ve anneme karşı nefret duymaya başladım. Annem sürekli 1-2 yıl boyunca ulaşmaya çalışıyordu fakat ilgilenmiyorduk. Ancak şimdi, annem bilinmeyen bir numaradan aradı ve ayıp olmasın diye konuştuk. İkinci bir şans vermeli miyim?
Babam denecek adam, annenin yaptığı şeyin aynısını yaptı. Barışmayı denedi ama barışmadım, asla da barışmam. Beni terk edip giden birisiyle barışacak kadar duygusal birisi değilim, asla da olmam. Ailemi zorda bıraktı, zaten zordaydık iyice sefil halde bırakıp gitti. O günden beri nefret ederim, göçüp gitse bu dünyadan asla üzülmem, sevinirim.

TRT 1'de ki Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin hikayesine dönmüş olay.

3 yıl önce annem, hastaneye gidiyorum diyerek ayrıldı ancak geri dönmedi. O gün bize mesaj attı, artık dönmeyeceğini söyledi fakat sizi sürekli arayacağım dedi. Babamın gizliden bir miktar parasını alıp gitti. Ve o gün babam olayı öğrenip ağlamıştı bu beni çok üzdü ve anneme karşı nefret duymaya başladım. Annem sürekli 1-2 yıl boyunca ulaşmaya çalışıyordu fakat ilgilenmiyorduk. Ancak şimdi, annem bilinmeyen bir numaradan aradı ve ayıp olmasın diye konuştuk. İkinci bir şans vermeli miyim?
Anneler kutsaldır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı