Annemi kırdım

Internette bu sekilde cözümler arayan gördüm
Mesela ben.

Az önce yanına tekrar özür dilemek için gittim. Çiçekleri vazoya koyuyordu. Özür diledim. Bir daha yapmayacağım dedim. İnşallah dedi. Ama yüzü gülmedi. Barışacak gibi mi ?

Ben de ekran kartımı kırdım, eski galine geri getiremem artık.
Ama sen getirebilirsin Herkes yaşar böyle sorunlar, bizim evdeki durum daha da felaket mesela, bazen çok iyiyiz bazen ise kötüyüz.
Ama sabah güneşi ile birlikte düzeliyor çoğu şey, tekrarlamazsın olur biter.

Kenarlara Japon Yapistiricisi sür birbirine tuttur eskisinden iyi olur

Bence barışmaması için neden yok. Bu kadar abartmana gerek yok. Bir kişiyi kırdıysan en başında sabırlı olman gerekiyor çünkü insanlar bir küsüp bir barışıp her şeyi robot gibi yapmaya meyilli değillerdir. İnsanların duyguları vardır. Bazılarının duyguları çabuk değişir bazıları da duyguyu bir süre yaşarlar. Bu gibi durumlarda sabırlı olmak en iyi çözümdür. Her şeyi zamana bırak ve onu bu barış sürecinde kırmamaya ve dediklerini yapmaya çalış. Bir de ona bir şeyi yapman gerekiyormuş gibi bir his verme. Yani gidip mutfağa yemekten sonraki bulaşıklara yardım etmeye fazla çalışma. Eğer bir şeyi istemiyorsa fazla üstelememen gerekir diye düşünüyorum. Zaten çiçekleri vazoya koymuş. Büyük ihtimalle şu anda seninle barışmıştır ama senin aklını başına almanı istiyordur. Biraz bekliyordur ve senin pişman olmanı da bekliyor olabilir. Yani bunlar sadece olasılık ama öneri kısmına gelirsek onun dediklerini yerine getir, kibar ol ve sabırlı ol.

Ekran kartına bak. [emoji46] Aman Tanrım didim.

Abi vallaha yüzümü güldürdün . Bu aralar sanki biraz daha agrasifim. Babamı abimi felanda tersliyorum ama onlar yaşımı düşünüyorlar çok umursamıyorlar. Ben bu hareketlerimi nasıl yok edebilirim ? Zamanla geçermi ki ?

İşe online oyunlarda takım arkadaşının berbat oynamasında veya ölmesinde küfretmeyerek başlayabilirsin Eğer böyle bir alışkanlığın varsa tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…