Annemi kırdım

Kardeş çok teşekkür ederim. Zaman her şeyin ilacı derler. Doğru galiba. Zamana bırakayım ben de. Konuya cevap yazan herkese çok çok teşekkür ederim. Hepinizden ALLAH razı olsun.

İşe online oyunlarda takım arkadaşının berbat oynamasında veya ölmesinde küfretmeyerek başlayabilirsin Eğer böyle bir alışkanlığın varsa tabii.
Ooo gta v oynuyorum arkadaşımla arkadaşıma değilde beni öldürenlere baya bi sövüyorum . Dişimi sıkıp küfür etmemeye çalışcaz artık

Hocam kendinizi kontrol etmeye çalışacaksınız yolu yok. Sinirlendiğiniz anda içinize atmayı bileceksiniz. Böyle böyle büyüyeceksiniz.

Bende annemle çok kavga ediyorum. Sinirlenince birbirimize kızıyoruz ama sinirlerin yatışmışsa yarım saat bir saat sonra gidiyorum annemi öpüyuyorum. Yatışmazsa zaten unutuyoruz, sabaha falan bir şeyimiz kalmıyor...

Artık deniyeceğim. İNŞALLAH başarabilirim.
Başaracağınıza inanıyorum hocam. Şu sıralar zor dönemler bilirim. Lise falan zordur. Ama kendini kontrol etmeyi bilmeli insan. Eğer bunu başarabilirseniz ki başarırsınız, bu dönem en güzel döneminiz olarak geçer.

Teşekkür ederim. İNŞALLAH sana güveniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…