Annemi kızdırdım

7 8 saat çalıştım diyorsun. İstersen 30 almış ol, sen emek vermişsin sonuçta. Annen cidden bunun için sana kızıyorsa... Diyecek söz bulamıyorum herkes ebeveyn olmamalı işte.
Çocuk 30 gibi notlar alsaydı odaya falan kilitlerdi çocuğu herhalde ben beklerim.

Ben 7. sınıf öğrencisiyim. Önceden annem çok fazla çalışmamı isterdi ve ben de çalışırdım. Ancak dün fen sınavına çok fazla çalıştım, yaklaşık 7-8 saat. Ne yazık ki, sadece 79 aldım. Şimdi odasına gidip yanında olmak istiyorum, ancak bana "yanımdan gitme gelme" diyor. Onun gönlünü nasıl alabilirim?
Böyle annelerin elinden öpmek gerekir. Sen bir dahakine daha bi' odaklan sınavlara, mutlu et anneni.

şuana kadar en düşük ortalamam 90 ama annem hala kızgın yarın din sınvaım var odaklanamıyorum annemi görünce üzülüyorum ne yapmalıyım
"Anne ile tartışılmaz" saçmalığını önemsemeyin, gidip açıklayın kendinizi.

"Akademik durumumun ne kadar iyi olduğunun farkında değilsin, çalıştığımın farkında değilsin."
"Seni ne kadar önemsediğimi bilmiyorsun." vs. deyin, gerekirse biraz kaşlarınızı çatıp duygularınızı gösterin.
Sakin kalın, saygısızlık yapmayın fakat kendinizi savunun.

Ben 7. sınıf öğrencisiyim. Önceden annem çok fazla çalışmamı isterdi ve ben de çalışırdım. Ancak dün fen sınavına çok fazla çalıştım, yaklaşık 7-8 saat. Ne yazık ki, sadece 79 aldım. Şimdi odasına gidip yanında olmak istiyorum, ancak bana "yanımdan gitme gelme" diyor. Onun gönlünü nasıl alabilirim?
Kesin şey de diyordur "Bak yan komşunun kızı ayşe 80 almış, sen neden almadın?".

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı