Merhaba, malum ara tatil geldi. Misafir de kaçınılmaz oldu. Ben annemin sinirinden yakınacağım. Bu konuyu da dert dökmek için yazıyorum uzun olabilir geçebilirsiniz. Öncelikle biz her tatilde memleketteki evimize gideriz ama ben hiç istemem. Nedeni çok misafir gelmesi ve internet olmaması. Ama annem çok gitmek istiyordu onu kırmamak için gelmeyi kabul etttim. Gelir gelmez 3 teyzem bize geldiler. 7 çocuk 4-5 büyük bir anda geldiler. Misafir başımızın tacıdır ama 2+1 eve 7 gün aralıksız gelmek biraz garip. Ben de tatilde atıştırırım edasıyla kuş kadar harçlığımla abur cubur alışverişi yaptım. Teyzemin otizmli bir kızı ve bir oğlu var. Beni ekmek almaya gönderdiler. Gittiğimde 6 tane dondurmanın açılmış ve hepsi bitirilmiş şekilde buldum. Hani kız otizmli ses çıkarmadım da patoz oğlan izin almadan 3 günlük erzak yemiş. Ben buna da ses çıkarmadım. Bu sıra da annem oğlan dondurma istiyor ver dedi. Ben de anne hepsini bitirmiş kusura bakmasın başka yok dedim. Sonra annem beni odaya çekti ve azarladı. Yok sen niye öyle diyorsun da yok öyle denir mi yok şöyle yok böyle diye 1 saat konuştu. Sadece anneme çocuk dondurma bitirmiş dediğim için yaptı bunları. Kadın gereksiz sinirli ama üzülmesin diye sesimi çıkarmadan cumaya kadar bekleyeceğim. Ve ayrıca bu oğlan tuvalete girip ellerini yıkamadan sofraya oturuyor yatağıma yatıyor. Telefonumu izinsiz alıp internetini de bitirmiş 4 GB internet ile cumaya kadar idare edeceğim oğlan yine kullanmazsa. Böyle boş bir konuşma yaptım kusura bakmayın ama derdimi dökmek istiyordum.