Annemin bilgisayarını kırdım

Hocam bilgisayarın son hali bu hala çalışır mı?

3 bin liraya aldık şu an 5 bin lira maddi durumumuz fena değil
200 liraya 2. El panel alıp kendim değiştirmiştim 1 yıl oldu, geçmiş olsun

Olay şöyle başladı, ben normalde annemin bilgisayarını kullanıyorum. Sinirden bilgisayara yumruk attım bu kadar sert olacağını bilmiyordum ekran çatladı.
Annem gelince büyük ihtimal çok kızacak.
Lütfen öneri verin şu anda evden kaçabilirim.
Lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyin.
Kanka dalga geçmiyorum ciddiyim şu anda sadece Allah'a dua et. Annenin gazabından seni sadece O koruyabilir.

Kanka dalga geçmiyorum ciddiyim şu anda sadece Allah'a dua et. Annenin gazabından seni sadece O koruyabilir.
2 yıl olmuş, Allah'ına kavuşmuştur artık.

2 yıl olmuş, Allah'ına kavuşmuştur artık.
Hocam konu sahibi benim kardeşim (yemin ederim sallamıyorum inanmazsanız masamın fotoğrafını atarım aynı masa) olayı anlatayım, kardeşim yalvardı bana anneme söyleme diye o an evde bir ben bir kardeşim vardı, bende tamam söylemem ama eninde sonunda anlayacak dedim ve dediğim gibi oldu, annem zaten çok öyle sinirli bir insan değil ama asıl babam şaşırtmıştı beni, kardeşime sadece bağırdı en fazla gerizekalı filan dedi (başka birisi olsa döverdi, babam yine sakin davrandı kardeşime) şu anda aklı başına geldi sinirlenmiyor eskisi kadar ailem oyun laptopu aldı.
Bu arada konu sahibi kardeşim hesabını kapatmıştı yine dediğim gibi inanmayan varsa masamın fotoğrafını tekrar atabilirim konu sahibi kardeşim oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı