S
Silinen üye 311895
Ziyaretçi
Umarım panel gitmemiştir geçmiş olsun.
500 az bile panel çatlarsa, yapılımı da o kadar kolay değil.
Hocam masaya değil yatağa vurmak daha mantıklı. LoL oynarken masayı çatlatmışlığım var. O günden beri atlıyorum yatağa yastığı yorganı yumrukluyorum.Masaya vurmak daha iyi. Hem elin acıdığı için o acıyla sinirin geçiyor.
Ne oynuyordun dostum?Hocam son derece saçma kabul ediyorum ama kısaca İnternete sinirlendim
Bu laptopu 3 bine mi aldınız?Hocam bilgisayarın son hali bu hala çalışır mı?
3 bin liraya aldık şu an 5 bin lira maddi durumumuz fena değil
Hocam sizce anneme ne demem lazım sakinleşmesi için bir de cezamı hafifletmek için
Hocam sizce anneme ne demem lazım sakinleşmesi için birde cezamı hafifletmek için
Yatağın yanına gidene kadar dayanamam anlık vurmam lazım. Siz de nasıl vurdunuz da çatladı, ben vurduğum da masa değil elim çatlıyor.Hocam masaya değil yatağa vurmak daha mantıklı. LoL oynarken masayı çatlatmışlığım var. O günden beri atlıyorum yatağa yastığı yorganı yumrukluyorum.
Kasılarak çok sert bir yumruk attım. Yatak direkt masanın 30 cm yanında.Yatağın yanına gidene kadar dayanamam anlık vurmam lazım. Siz de nasıl vurdunuz da çatladı, ben vurduğum da masa değil elim çatlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.