Annemle babam kavga edince ne yapmalıyım?

ErenTr38

Hectopat
Annemle babam bazen tartışırlar akrabalar konusunda babam anneme çocuk hasta sen annenin yanına gidiyorsun diyor. Annem de nankör falan diyor. Önceden de bu yüzden bir kavga olmuştu 4-5 kere artık gına geldi. Derslere odaklanamıyorum aklımda hep onlar var. Ruhsal olarak da kötü durumdayım ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaparsanız yapın bir faydası olmuyor. Saçma sapan konulardan kavga edebiliyorlar maalesef. Çiftler arasında kavgalar kaçınılmazdır ve aslında doğaldır. Sorunun sebebi genelde iletişimsizlik, empati eksikliği, kendini ifade ederken yanlış kelime seçimi, ego ve yetiştirilme tarzından kaynaklıdır. Size tavsiyem iletişimle ilgili kitaplar okuyun. Ebeveynlerinizi eğitmeye çalışmayın, onların yanlış davranışlarını kitaplar sayesinde tespit edip siz yapmayın.

Annemle babam bazen tartışırlar akrabalar konusunda babam anneme çocuk hasta sen annenin yanına gidiyorsun diyor. Annem de nankör falan diyor. Önceden de bu yüzden bir kavga olmuştu 4-5 kere artık gına geldi. Derslere odaklanamıyorum aklımda hep onlar var. Ruhsal olarak da kötü durumdayım ne yapmalıyım?
Benim de hayatım boyunca yaşadığım bir problem. Üniversiteye geçtim hala devam ediyor maalesef. İnsan anlayışlı olmayınca olmuyor.

Benim de hayatım boyunca yaşadığım bir problem. Üniversiteye geçtim hala devam ediyor maalesef. İnsan anlayışlı olmayınca olmuyor.

Cidden annem anlayışsız fakat babam bayağı anlayışlı kötü bir şey yapsam kızmaz bağırıp çağırmaz önüne alır konuşur en fazla ceza verir babamda çok uzatıyor fazlasıyla uzatıyor ve çok ağır konuşuyor.

Senin elinden bir şey gelmez, ben ailemin sesini kesmek için kulaklık takıyorum, 10/10 işe yarıyor.

Taksam bile kızarlar neden ders çalışmıyorsun diye önceden de böyle tartışmışlardı bende canım sıkıntı kafa dağıtmak için çıktım birazcık geç geldim eve geçen seneydi galiba çok kızmışlardı evden atmışlardı hatta çorapla tam arkadaşımın evine kadar gittim artık travma oluştu kafamda birisi bana bağrınca veya sınıfta hoca bağırınca gözlerim doluyor gergin hissediyorum ve korkuyorum.

Kulaklık tak şarkı dinle.

Taksam bile kızarlar neden ders çalışmıyorsun diye önceden de böyle tartışmışlardı bende canım sıkıntı kafa dağıtmak için çıktım birazcık geç geldim eve geçen seneydi galiba çok kızmışlardı evden atmışlardı hatta çorapla tam arkadaşımın evine kadar gittim artık travma oluştu kafamda birisi bana bağrınca veya sınıfta hoca bağırınca gözlerim doluyor gergin hissediyorum ve korkuyorum.

Öhüm öhüm.

Dostum üzülerek söylüyorum ki bu duruma maalesef alışman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı