Annemle babamın arası bozuldu

Ya bunu bana söylemek düşmez ama bunu buraya yazman aile özelini bozuyor o sizin sorununuz biz ne yazsak fayda etmez gibime geliyor.
 
İlk olarak burada boş boş düşük IQ'ları ile espri yapmaya çalışan, senin üzüntünü anlayamayan konuyu dalgaya vuran gereksizleri takma. Tartışmalar kırgınlıklar her ailede olur. Önemli olan bir süre sonra kırgınlıklar küskünlüklerin unutulması ve aile içinde olan aile içinde kalmalıdır. Üzüntünü endişeni anlıyorum ama bu tarz konuları buraya yazman pek dogru degil. Forumdan kaynaklı degil. İnsanların saçma yorum yapmalarından dolayı söylüyorum. Umarım bir an önce barışırlar. Benim fikrim bir anlık öfkeyle strestle olan bir durum gibi görünüyor. Anne ve babana bu durumun seni çok üzdügünü etkiledigini söylersen sana kıyamayıp barışacaklarını düşünüyorum.
 
İlk olarak burada boş boş düşük IQ'ları ile espri yapmaya çalışan, senin üzüntünü anlayamayan konuyu dalgaya vuran gereksizleri takma. Tartışmalar kırgınlıklar her ailede olur. Önemli olan bir süre sonra kırgınlıklar küskünlüklerin unutulması ve aile içinde olan aile içinde kalmalıdır. Üzüntünü endişeni anlıyorum ama bu tarz konuları buraya yazman pek dogru degil. Umarım bir an önce barışırlar. Benim fikrim bir anlık öfkeyle strestle olan bir durum gibi görünüyor. Anne ve babana bu durumun seni çok üzdügünü etkiledigini söylersen sana kıyamayıp barışacaklarını düşünüyorum.
Katılıyorum kardeşim. Burada tuzu kurular herkesi kendi gibi sanıyor. Bunları ıslak sopayla döveceksin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayağını denk al @Furkang7 burası senin birilerine laf saydırabileceğin bir forum değil. Herkes burada fikrini saygı çerçevesinde olmak kaydıyla özgürce, paylaşabilir. Üslubuna dikkat et, ya da bizzat moderatörler ettirirler. Arkadaş düzgünce burada paylaşmaması gerektiğini söylemiş, sana laf düşmez çünkü muhattabı sen değilsin.

Konu sahibi arkadaşım senin bu konuyu herkese açık değil özel bir destek alarak çözmen gerekiyor. Özel hayatı forumlara taşımamalısın.
 
Geçen 2 hafta önce iPad mini aldık. Normalde kardeşim EBA'ya girebilsin diye ama babam da PUBG denen bu itin oyununa kafayı taktığı için annem çok fazla oynuyorsun deyip kavga ettiler, ya böyle dandik bir oyun yüzünden kavga edilir mi? Barıştırmak istiyorum ama hiç yok sanki aynı evde 2 farklı yabancılar gibi yaşıyorlar. Ne yapmam lazım? Boşanmak istiyorlar.
Hocam yanlış anlamayın ama böyle saçma sapan bir sebepten dolayı boşanılmaz. Eğer sizi dinliyorlarsa onlarla konuşup bunun çok saçma olduğunu nazik bir dille anlatabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı