Annesine Küfür Ettiğim Çocuk Öksüz Çıktı

Daha fazla  
Arkadaşlar az önce Valorant dereceliden çıktım, çok iyi gidiyordu oyun başı adam Phoenix kilitledi direkt ve sinirlendim. Neyse sonra toplist'de birinci olmama rağmen clutchlar atmama rağmen adamlar yaptığım en küçük hatada (bunlar takımın en kötüleri) beni azarlayıp mal, salak diyorlardı ama küfür etmiyorlardı. Ben en son sinirlendim ve chatten Phoenix'in annesine küfür ettim. Sonra adam bana "ben sana bir şey demiyorum inşallah senin başına da gelir annen'e küfür ederler olmamasına rağmen" dedi. Benim ruhum ve vicdanım çok kötü arkadaşlar yardım edin.

Arkadaşlar az önce Valorant dereceliden çıktım, çok iyi gidiyordu oyun başı adam Phoenix kilitledi direkt ve sinirlendim. Neyse sonra toplist'de birinci olmama rağmen clutchlar atmama rağmen adamlar yaptığım en küçük hatada (bunlar takımın en kötüleri) beni azarlayıp mal, salak diyorlardı ama küfür etmiyorlardı. Ben en son sinirlendim ve chatten Phoenix'in annesine küfür ettim. Sonra adam bana "ben sana bir şey demiyorum inşallah senin başına da gelir annen'e küfür ederler olmamasına rağmen" dedi. Benim ruhum ve vicdanım çok kötü arkadaşlar yardım edin.
Yani bunlar genelde yalan oluyor ama siz yine tövbe edin bence. Susturun geçin böyle yapan insanları.

Yapacak bir şey yok dostum, özür dilersin en fazla. Bir daha sebep ne olursa olsun anneye küfretme. Babasına söv en baba. babasının babasına söv ama babasının babasının annesine söversen sorun olur dostum. Küfre kadın kısmını takmaycaksın, hayır ters birine denk gelirsin sıkıntı :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı