Anomaly Agent Demoyu beğendiniz mi?

• Konuyu başlatan aKuu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 766
Enis Kirazoğlu ve ekibinin geliştirdiği anomaly agent demosu Steam'de yayınlandı, oyunu nasıl buldunuz? Çıkınca satın almayı düşünüyor musunuz? Açıkçası Katana Zero çakması olduğu apaçık ortada ama şans verilebilir duruyor. Uçuk bir fiyattan çıkmazsa alabilirim.

Demo link: https://store.steampowered.com/app/2378620/Anomaly_Agent/

Hocam açıkca ben beğendim ve fiyatı çok uçmadığı sürece alırım ayrıca niye direkt Katana Zero çakması diyorsunuz ki evet bende kabul ediyorum bir Katana Zero esintisi var fakat grafik, düşman çeşidi, silahlar, özellikler bakımından çok da Katana Zero'ya benzer bir özelliği yok.

Enis Kirazoğlu ve ekibinin geliştirdiği anomaly agent demosu Steam'de yayınlandı, oyunu nasıl buldunuz? Çıkınca satın almayı düşünüyor musunuz? Açıkçası Katana Zero çakması olduğu apaçık ortada ama şans verilebilir duruyor. Uçuk bir fiyattan çıkmazsa alabilirim.

Demo link: https://store.steampowered.com/app/2378620/Anomaly_Agent/

Şahsen ben bayağı beğendim şans verilebilir. 65 TL'den fazlasını vermem. Genel olarak güzel oyun Türk bir frimanın böyle basit de olsa güzel oynanabilir sağlam bir oyun yapması hoşuma gitti. Çünkü genelde türklerin yaptığı oyunlar aman aman güzel olmuyor eleştiriye kapalı oluyor telif falan atıyorlar ya da acayip buglu oluyor ama bu oyunda böyle sorunlar göremedim şahsen.

Hocam açıkca ben beğendim ve fiyatı çok uçmadığı sürece alırım ayrıca niye direkt Katana Zero çakması diyorsunuz ki evet bende kabul ediyorum bir Katana Zero esintisi var fakat grafik, düşman çeşidi, silahlar, özellikler bakımından çok da Katana Zero'ya benzer bir özelliği yok.
Yapımcısı Enis diye kıvırmaya gerek yok bence. Tanımadığımız yabancı biri tarafından yapılmış olsaydı bu oyun derdik direkt "Şuna bak Katana Zero çakması lan bu!" diye. Kendimizi kandırmayalım şimdi.

İyi gibi, tarzı çok beğenmiyorum ama çok berbat bir oyun değil, fiyatın 100 lira aşağısında olması birnevi hayal gibi, 135 160 arası birşeyde çıkar, indirimde 70 liraya düşer alırım. Boss fightları eğlenceli.

İyi gibi, tarzı çok beğenmiyorum ama çok berbat bir oyun değil, fiyatın 100 lira aşağısında olması birnevi hayal gibi, 135 160 arası birşeyde çıkar, indirimde 70 liraya düşer alırım. Boss fightları eğlenceli.
Bence de. 50-100 liranın altında bekleyen arkadaşlar biraz hayal kırıklığına uğrar gibi :D

Yapımcısı enis diye kıvırmaya gerek yok bence. Tanımadığımız yabancı biri tarafından yapılmış olsaydı bu oyun derdik direkt "şuna bak Katana Zero çakması lan bu!" diye. Kendimizi kandırmayalım şimdi.

Hocam gözünüzü sevim bana ne kim yapmış ise yapmış ben oyuna bakıyorum Türk yapımı falan olması da umurum da değil ayrıca şu koca sektörde bir Katana Zero mu var ben sadece yazı fontu benzerliğini gördüm Katana Zero ile siz başka neyi ortak gördünüz hani bir eleştiri yapacak olursam adamakıllı beğenmedim özellikleri oyunun; düşman yapay zekası dümdüz, yaptığım boss savaşı aşırı basit ve hayal gücünden uzak, dialoglar pek hoş değil, oyun aşırı basit, şu sopa ele geçtim i sadece onu kullanıyorsunuz, uzun mesafeli silahlar çok bayık. Ulan harbiden böyle yazınca oyun kötüymüş sanırım çok görmediğimiz bir tür olmadığı için beğendim yoksa eksisi çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı