Anonymous Çeviri ekibi rezilliği-küstahlığı

Hep birini kötüleme derdindeyiz ya. Adamlar yama yapıyor, sana satıyor. %100 çalışacak diye bir şey de yok. Niye hala "Benimle kötü ilgilendiler." diyorsunuz? Sadece siz yoksunuz. Olmadıysa iptal edeceksin üyeliği, bu kadar basit. @OMFG EPIC 'in de yazdığı mesajda her şey belli zaten.
 
Ücretli yamalarda işte sorun bu. Ücretini ödersin fakat sorun çıkarır. Yaşasın oyunçeviri.com :D
Oyunçeviri'de de sorun çıkıyor, ayrıca Anonymous Çeviri de iade konusunda çok iyi, ben geçen sene saçma sapan bir sebeple keyfi iade istedim hemen kabul ettiler.
 
Ücretli yamalarda işte sorun bu. Ücretini ödersin fakat sorun çıkarır. Yaşasın oyunçeviri.com :D
Kullandığım en iyi çeviri sitesi. Hiçbir problemini görmedim. O kadar yama yaptım, sadece 1 oyunda yama olmadı. O da benim hatammış. Yanlış dizini seçmişim. :D
 
Merhaba arkadaşlar. Bakın 2 gündür sıcağı sıcağına yaşadığım durumu aktarmak istiyorum sizlere ki temkinli olun, konudan haberdar olun.
Üyelik aldım buradan. Immortal Fenyx Rising oyununun DLC'lerini Türkçe oynamak için. Parayı ödedim. Yamayı indirdim. Yama sorunlu oyun açılmıyor. Discord sunucularındaki yöneticilerinden birine konuyu aktardım.

Bana ilgili kişiyi etiketlediğini, konuyla ilgileneceğini söyledi. Ertesi günün sabahında akşam konuyla ilgilenirim inşallah. Diye bir cevap atmış bana etiketlediği kişi. Tamamdır takipteyim dedim. Sorunu çözmek için her şeyi yaptım, denedim sıra sıra anlatıp aktardım. Bana beyefendi diyor ki şu şu program var yükleyip PC'nize bağlanayım aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü dedi. Ben de olumsuz PC paylaşımı yapmıyorum maalesef var olan problem belli zaten yapılacakları yaptık. Başka bir şeyler deneyeceksen bana söyleyin, ben de kendim yaparım dedim. 2-3 kişi araya girdi hemen neden işimizi zorlaştırıyorsunuz. Kaba davranıyorsunuz.


Para verdiniz diye buradaki çalışanlara zulmetme hakkınız yoktur. 5 dkkada çözülecek işi 15 dkkaya uzatıyorsunuz. Sorunu olan sadece siz değilsiniz diye yazdılar bana. Ben de ona bakarsanız sizi 2 gündür bekliyorum sesimi çıkarmadım çirkinleşmeye gerek var mı dedim. Şaşırdım. Destek olacağınızı söylüyorsunuz PC'me neden bağlanacaksın ki sen? Destek veririz dediğinizde maddeniz var mı? 5 dkkalık işi 15 dkyya uzatmayın PC'nize bağlanacağız diye ibareniz mi var. Böyle mi destek oluyorsunuz dedim. Üyelik iptali yapalım o zaman dedi.

Arkadaşlar tamam iptal edin o zaman dedikten sonra direkt iptal ettiler. Sunucudanda engellediler. Yöneticilerinin birine msj attım para iadesi gerçekleşmedi diye. Ödemen zaten provizyondaydı, kartını kontrol edersen para çıkışı olmadığını görürsün dedi. Kontrol ettim hala geri dönüş yok. Bu kadar saygısız, hadsiz bir tavır tutum sergileyen bir çeviri ekibiyle hiç karşılaşmamıştım. Yaşadığım bu saçma sapan ithamlara, sohbetlere maruz kaldığım bu çeviri ekibinin yaptıklarını sizlere de aktarmak istedim.
Hocam bu arada ücretsiz DLC yaması var. Buyrun:
 
Destek ekibinin bilgisayarınıza bağlanmak istemesi normal bir şey? Hayır bilgisayarınızda 51. bölge Ultra gizli uzaylı arşivi mi saklıyorsunuz neden bu kadar gerildiniz. Destek birimine izin verseydiniz belki sorununuz çözülürdü.
 
Hocam hatalı taraf sizmiş gibi geldi bana.Bilgisayarınız da FBI arşivi yok ya.Ayrıca diyelim ki özel dosyalarınızı açmaya çalışıyorlar bağlantıyı hemen kesip şikayet edebilirsiniz. Uzaktan destek dışında mesaj ile destek çok daha kısıtlı.
 
Hocam hatalı taraf sizmiş gibi geldi bana.Bilgisayarınız da FBI arşivi yok ya.Ayrıca diyelim ki özel dosyalarınızı açmaya çalışıyorlar bağlantıyı hemen kesip şikayet edebilirsiniz. Uzaktan destek dışında mesaj ile destek çok daha kısıtlı.
Zaten, özel dosyalara falan bulaşsalar arkadaş haklı. Ama daha PC'ye bağlanmamışlar bile. :D
 
Konuya hakim olmadığım için konuşma geçmişini kontrol edip yazayım dedim. Etmesem de olurmuş, tahminimden çok da farklı yazışmalar görmedim.

Öncelikle, üslubunuz çok ama çok kötü. Yazının yüzü soğuktur denir ama bu ondan da öte bir durum. Son mesajınızda dahi bu görülebiliyor. "Teşrif ederlerse" diye dalga geçiyorsunuz. Her neyse...

Derdiniz etik olsa konuşmaları yarım yamalak anlatmazdınız. Haksız çıkacağınızı bildiğiniz için konuşmaları yayınlamıyorsunuz, etikle falan bir alakanız yok. Zaten konu başlığının etikliğinden bu anlaşılıyor.

Eki Görüntüle 1509545
Ticket açtıktan sonra hiçbir şey yazmamışsınız. Ticket açılış saati 23:40. Sizinle ilgilenen arkadaşlar sizi etiketlemiş de ticket'a "teşrif edip" sorununuzu anlatmaya başlamışsınız. Sorunu anlatmaya başladığınız saat 23:48.

Size olası sorunların neler olduğundan ve bu sorunların çözümlerinden bahsedilmiş. Sunucuya girerken okuyup kabul ettiğinizi söylediğiniz "kurallar" kısmında çarşaf çarşaf anlatılan, genel hata çözüm ve yama hata çözüm kısmındaki şeyler hem de bunlar.

Yani soru-cevap şeklinde vakit kaybı olmaması adına direkt olarak tüm oyunlarda karşılaşılan bilindik problemlerin ve çözümlerinin yer aldığı bir kanal.

Siz bu kanallardan faydalanmak yerine ticket açıyorsunuz, amenna. Yönetici arkadaşlar gelip ilgileniyor, zaten yazan şeyleri tekrar anlatarak yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Olayın en son "ilgili arkadaş gelsin yardımcı olsun" raddesine geldiği saat ise 00:15. Yani neredeyse 45 dk. kadar sizinle ilgilenilmiş ve bir çözüme varılamamış. İş artık teknik ekibin gelip ilgilenmesiyle hallolacak bir duruma evrilmiş.

Aradan "pazar günü" (neden tırnak içine aldığımı aşağıda anlatacağım)" teknik arkadaş gelip akşam yardımcı olabileceğini söylemiş. Sabah saat 8'de söylemiş hem de. Siz de saat 11.40 civarı tamam demişsiniz. Saat akşam 7'ye çeyrek kala teknik arkadaş gelmiş ve online iseniz ilgilenebileceğini söylemiş.

Anydesk indirip bağlantı numaranızı paylaşmanız halinde bağlanıp kontrol edebileceğini söylemiş.
Siz ise direkt olarak "Olumsuz pc paylaşımı yapmıyorum.Çözüm çerçevesinde yapabileceklerimiz neyse bizzatihi uygulayabilirim." yazmışsınız.

Buna rağmen teknik ekip destek vermek için uğraşmaya devam etmiş. Hatta yarım yamalak yazdığınız mesajın tam hali de "bağlantı kuruluyorda takılı kalıyorsa antivürüsünüz engelliyor olabilir. aklıma başka bir fikir gelmiyor. bağlanıp debug işlemi uygulayabilsem daha net bir cevap verebilirdim. yeni çıkmış veya güncelleme almış yamalarda bu tarz problemler olabiliyor fakat fenyx uzun süredir kullanılan bir yama." bu.
Tamam size söylüyoruz siz yapabiliyorsunuz aynı olayları, amenna.

Peki yama dosyalarının şifrelemesini geçerek hangi dosyalarla neden etkileşime geçmediklerini ya da Windows'un hangi kısmının yamanın bağlantı fonksiyonlarını engellediğini ya da hangi antivirüs tarzı yazılımın hangi fonksiyondan ötürü yama dosyalarını engellediğini ve çalışmasını engellediğini nasıl size anlatsınlar? Hadi bir şekilde anlattılar, nasıl yapacaksınız bu veya benzeri işlemleri?

Buna rağmen teknikteki arkadaş tek tek olası problemlerin üzerinden geçmeye çalışmış. Hem de aynı anda açık yaklaşık 50 adet ticket varken. Pazarları bu 50 ticketın kaça ulaştığını siz düşünün. Aradan 15-20 dk geçtikten sonra konudan alakasız arkadaşın ismini sormuşsunuz. Hem de şu şekilde sormuşsunuz : "İsim nedir sizin?"

İşte burada da bir yönetici arkadaş gelip "Beyefendi arkadaşımızın bağlanıp bakıp belki de beş dakikada çözebileceği işlemi uzattıkça uzatıyoruz. Biz size destek vermeye çalışıyoruz, bu şekilde hem sizin için hem bizim için uzuyor" demiş. İşlemi "uzatıyoruz" demiş. Sizi suçladığı bir nokta yok.

Sizin verdiğiniz cevap: "Beyefendi bende az önce net bir şekilde pc paylaşımı yapamadığımı belirttim.Demek istediğinizi de anlıyorum lakin bu benim tercihim.O veya bu şekilde uzasada çözüm için buradasınız doğru mudur?"

Bana üslubunuz pek de yapıcı gelmedi, yine de okuyanların kararına bırakıyorum. Bu konuşmaya rağmen yönetici arkadaş "beş dakikada halletmek var yarım saatte halletmek var" diyerek hala sizin de bizim de vakitten kazanarak çok daha etkili destek verebileceğimizi anlatmaya çalışıyor.

Eki Görüntüle 1509597

Bu kısım zaten fiyasko. "Ben sizi dünden beridir bekliyorum sesimi çıkarmadım, çirkinleşmeye ne gerek var?" cümlesini geçtim, gram yakınından geçmiyor yazdıklarınız. Hele hele mesajların sıralaması da tamamen yanlış. En aşağıya zaten tüm mesajları bırakacağım, burada şimdilik kesit olarak paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 1509600
Eki Görüntüle 1509604
Bu kısımlar ile ilgili yazmaya gerek duymuyorum. Bence neyin ne olduğu gayet açık. Yine takdir okuyucuların.

İade meselesine geleyim, ödemeniz zaten provizyonda. Yani bizim tarafımıza geçmemiş dahi. Provizyon ne demek bilmiyorsanız ben söyleyeyim. Kartınızın bir problemi var mı, limitiniz yeterli mi, bütün bunlarda sorun yoksa bile kart çalıntı mı değil mi, iptal edilmiş bir kart mı değil mi gibisinden şeylerin kontrol edildiği ve sonrasında hesabınızdan paranın çıktığı bir prosedür. Yani bankanız onay vermeden bize geçmiyor paranız.

Bizim "iade yaptığımız" kısım ise bankanıza "onay verin vermeyin, bize geçmesin para" demek. Yani burada iadenin gelip gelmemesi bankanızla sizin aranızda olan bir durum. Paranız bize gelmedi dahi.

Sunucudan engellendiğiniz kısmına gelecek olursak, banlandığınız falan yok. Buyrun, günümüzden geçen ayın ortalarına kadar banlananların tam listesi.

Eki Görüntüle 1509624

Daha da bir şey yazmaya gerek yok sanırım. Konuşmanın tamamı altta, siz de inceleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1509626Eki Görüntüle 1509627Eki Görüntüle 1509629Eki Görüntüle 1509631Eki Görüntüle 1509632Eki Görüntüle 1509634
Merhabalar bu yazıyı okuyan güzel insanlar ve özellikle siz tabi ki güzel insan OMFG EPIC beyefendi.
Öncelikle ilk satırda belirttiğiniz üzere konuya hakim olmadığınız, bana yazdığınız cevabın tamamında zaten açıkça belli oluyor. Dediğinizin aksine keşke biraz daha kontrol etse idiniz de etmesem de olurmuş yazmak yerine tahmininizce konuşmak yerine hakim olduğunuz bir konu hakkında cevabınızı iletmiş olsaydınız. Ama mühim değil yazdıklarınızı tek tek cevaplayacağım. Keşke demek yerine bir daha ki sefere demeyi esas alırsınız belki cevabımdan sonra.

Konuşmaların tamamına bakıldığında, üslubumla alakalı en ufak bir saygısızlık görmüyorum. Kullandığım argo bir kelime yok. Aşağılayıcı bir cümlem yok. İtici bir hitabım yok. Bu açıkça benimde en sonda paylaşacağım ekran görüntülerinden, sizinde paylaştıklarınız içerisindeki yazışmalardan zaten görülüyor. Teşrif etmek bilmiyorsanız açıklayayım bir kişinin gelmesini beklemek, gelip onurlandırmasını beklemek, gelmesini beklemek anlamlarında kullanılan türkçemizde kullanılan son derece güzel bir cümledir. Neden bunu dalga geçiyorum olarak algıladınız yada algılamak istediniz ona anlam veremedim. Kaldı ki o niyetle yazmamış olmama rağmen o niyetle de yazmış olsam ben burada konu dahilinde dalga geçilebilecek bir hadise göremiyorum. Yersiz bir hayıflanma yapmışsınız.

Haksız çıkacağınızı bildiğiniz için konuşmaları yayınlamıyorsunuz demişsiniz.Yayınlamamamın sebebi ki daha önce bu forumda belirttiğim üzere sorun olmayacağı konusunda emin olursam paylaşacağım dedim.Sizden birinin bana cevap yazmasını bekledim.Saygıdan ötürü konudan haberiniz olduğunda bizzat size paylaşmak için beklemede kaldım.Ki tüm görüntüleri cevaben size paylaşacağım zaten.Konu başlığı konusunda ki etik olmama tutarsızlığımdan bahsetmişsiniz ya onun cevabınıda yazının sonlarına doğru vereceğim.

Çarşaf çarşaf anlatılan kurallarınızdan bahsederken öncelikle genel hata çözüm vs. gibi kısımlara yazmam gerektiğini söylemişsiniz. İşte konuya hakim olmadığınızı belirtmişsiniz ya yazınızın ilk paragrafında. Burada hakimiyetsizliğinizin başladığı nokta. Aşağıda dosya adı olarak ''sohbet kısmı ilk yazışma'' olan görüntüye bakarsanız sorunumu belirttiğim ilk yer burası. Tarih saat belli. VirtualRiot adlı kişiyle ilk buradan yazışıyorum. Ayrıca konuşmadan sonra VirtualRiot adlı arkadaşa özelden yazıyorum. Şu an arkadaşlıktan çıkarıldığım için ekran görüntülerini alamıyorum kendisinde varsa konuşma geçmişimiz paylaşırsanız burada hem siz hemde bu yazıyı okuyanlarda onu görmüş olur. Ticket açmam gerektiğini bana kendisi söylemiştir. Ticket açın orada sorununuza bakalım arkadaşlar ilgilensin demiştir. Bende dediği üzere ticket açmış bulundum. Hadi konuya hakim değilsiniz ya çokta önemli bir evrak değil burası amenna.

Kısaca bahsetmem gerekirse, konuyu açtığım saatleri paylaşmışsınız. Cevap verilme saatlerini vs. de bu kadar üzerinde durmanıza anlam veremedim. Sonuçta bizlerde iş yapıyoruz. Olağan bir hayat akışımız var. Sabahtan akşama kadar Pc başına kurulup saniye saniye ne zaman cevap verecekler ne zaman cevap vermeliyim gibi bir durum zaten söz konusu olamaz. Robot değiliz. Kurulu saatte değiliz. Ne Zaman müsait olursam o zaman yazmışım. Sizlerde öyle. Arada uçuk kaçık zaman dilimi yok. Birde işin garip tarafı saatler üzerinden bir şeyler anlatmaya çalışmışsınız da sanırım orada da hakimiyeti kaçırmışsınız. Sabah saat 8.00' de söylemiş hemde diyorsunuz. Bende 11.40' ta cevap vermişim. Hadi 4 saat sonra cevap vermeye teşrif etmişim. Saat akşamda 7.40' ta teknik arkadaşın geldiğini yazanda sizsiniz. Daha fazlada hadi 7 saatte ben beklemişim. Nasıl olacak şimdi bu? Sanki bana anlatmak istediğinizle kendiniz arasında bir çelişki var gibi. Yanılıyor muyum? Çokta üzerinde durmayacağım buranın. Dediğiniz gibi hakimiyetsizlikten kaynaklı bir sebepten ötürü böyle durumlarla karşılaşılabiliyor. Hadi buna da amenna.

Antivirüs programı kullanmadığımı, defenderin kapalı olduğunu zaten belirttim. Hadi bir şekilde anlattılar nasıl yapacaksınız bu veya benzeri işlemleri demişsiniz. Anlatılanları anlayacak ve uygulayabilecek yetkinliğe sahip biriyim. İletişim kurulduktan sonra karşıdaki insanın anlattığını aklı selim olan her insan anlar. Zaten uygulayamayacak olsam, konu hakkında kendime yapabileceğim konusunda güvenemeyecek olsam bu işe kalkışmam. Kaldı ki siz yapamayacağımı nereden biliyorsunuz?

Pazarları 50 ticket kısmına gelince yine konu başlığı konusundaki etik olmama tutarsızlığım konusunda olduğu gibi yazının sonunda değineceğim. Arkadaşınızın ismini sormuşum. Hemde şu şekilde ''İsim nedir sizin? Bunu yazarken bunu konu haline bir sorunmuş uçuk kaçık bir şeymiş, lüks bir hataymış sanki gibi bir hale getirirken hangi düşünceyle hangi mantıkla ele aldınız? Yazarken gerçekten ciddi miydiniz? Hayret verici bir şey. Konuştuğum kişinin adını neden sorabilirim sizce? Hitap edeceğim kişinin adını öğrenmek, sormak absürd bir şey midir? Konuştuğunuz kişin adını siz sormuyor musunuz? Nasıl bir isim sorabilirim? İsim sormanın bana daha naif olan bir formu varsa sizde söyleyin? Daha nasıl isim sorabilirim? Hemde şu şekilde demek nasıl bir mantalitedir ya? İsim nedir sizin gayette net sorduğum kibarca yönelttiğim konuşmanın seyrinde ciddiyetle sorduğum bir soru. Nasıl sormam gerekiyordu? İsmin ne la? İsmini alayım? Bilader adın ne? İsim? Adını söyle bana? Hop kimle konuşuyom ben? İsmini ver bana ...... gibi gibi hitaplarla bu sorumu sormuş olsaydım hemde nasıl demen yerli yerinde olabilirdi. Hatta az bile kalırdı. Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi. Şu yazınıza şu cevabı vermek bile çok enteresan. Böyle bir konu hakkında yazılan bir yazıya cevap vereceğimi hiç düşünmezdim. Yorumu okuyanlara bırakıyorum. Bu konu hakkında da diyecek başka bir söz bulamıyorum. Bu arada ola ki cevap verecek olursanız hitap etmek açısından söylüyorum. Bendeniz İlker. İsim nedir sizin?

Katıldığım tek bir konu var. Çirkinleşmeye ne gerek var kısmı. Doğrudur açıklama yaparken hatırlayamadığım ve birçok konuda yazdığım için o şekilde yazdığımı düşünmüş olduğumdan dolayı yazdığım bir cümle. Dediğiniz gibi öyle bir cümle yazmadım. Bende sizi dün akşamdan beri bekliyorum misal demişim. Yani çokta üstünde durulması gereken bir yer olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta gayet düzgün bir şekilde sorunu belirtmişim.

Provizyonun ne demek olduğunu biliyorum da siz İyzico ile ödemenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz sanırsam. Burada size öğretmenlik yapamayacağım dilerseniz İyziconun ne olduğunu araştırabilirsiniz. Bu sizin içinde daha yararlı olur. Araştırarak öğrenmek daha kalıcılık sağlar konu hakimiyetini arttırır.

Gelelim 50 ticket meselenize. Ben bir müşteriyim. Siz de para karşılığında bu işi yapıyorsanız ki herkes bir şekilde para için çalışıyor. Bana destek vermek, paramın karşılığında hizmet sunmakta işinizin bir parçası doğru mudur? Bir insanın PC'sine bağlanılmamasını istemek en doğal hakkı ve bir destek ekibinin sunacağı tek çözüm sadece PC'ye bağlanmakla olmaz. Bir tüketici olarak her ne konuda olursa her ne sektörde olursa olsun ondan yararlanmak benim hakkım. Pazar günleri sizde 50 ticket olması benim sorunum değil. Beni de ilgilendirmez. Bu sizin üstesinden gelip bana yansıtmamanız gereken bir şey. Benim sorunum değil ki. Bana ne kaç tane ticket varmış yokmuş. Madem yetişemiyorsunuz bu işin üstesinden gelemiyorsunuz yapamayacağınız işe girişmeyin. Buda sizin profesyonelliğinizi gösterir. Siz kimsiniz? Kendinizi ne olarak tanımlıyorsunuz? Sitenizi ziyaret ettiğimde şunu görüyorum. Kimiz?
Anonymous Çeviri, Türkçe oyun içeriği hizmeti veren bir oluşumdur. Oluşum nedir? Oluşmak eylemi. Zamanla biçimlenip ortaya çıkma. Şirket değilsiniz? Legal bir dayanağınız var mı? O zaman güvenmiyorsan neden para veriyorsun? Madem şirket değil bizimle ne işin var diye soracak olursanız ki bir çok kişi bana bu soruları yöneltti. Hemen cevabını vereyim. Size daha öncede üye olmuştum.Hiç bir sorun yaşamamıştım. Sorun çıkmadığı için yaşamadım heralde. Bizlerin oyunları türkçe yama ile oynamamıza ihtiyacımız var. Sizlerde bir oluşum olarak gerek gönüllü gerekse maddi olarak bu çevirileri yaparak bize sunuyorsunuz. Ben size para ödeyeceğim ki sizde yama yaparken çalıştığınızın hakkını alın. Siz para almazsanız bu işi doğru düzgün kimse yapmaz zaten. Burada hepimizin birbirine ihtiyacı var. Benim paramı sen almazsan yama yapmazsın. Sen yama yapmazsan ben oyunları türkçe oynayamam. Tabiri caizse herkes birbirine muhtaç burada. Kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Böbürlenme gibi hakkı da yok. Bu tür oluşumları şahsen destekliyor olmamla birlikte ülkemizde oyun sektöründeki dil çeviri kıtlığımızı bir nebzede olsa geliştiren bir yapıya destek vermek çok güzel bir hareket. Dahada fazla bu işi üstlenen arkadaşlarımız olsun. Daha da gelişsin. Temennimiz bu. Neden üye oluyorum sizce? Ben niye size para veriyorum? İyi ki var bu tür oluşumlar. Olsunlar. Yapsınlar. Sizde kazanın bizde yararlanalım. Ben bu düşüncedeyken en ufak bir meselede müşterine sen bu şekilde konuşacaksan,davranacaksan,50 ticketım var 100 ticket var o kadar kişi bekliyor, tek destek bekleyen kişi siz değilsiniz, işimizi nasıl yapacağımızı en iyi biz biliyoruz vs. gibi tüm konuşmalar açıkça gözüküyor zaten.Siz bana bu şekilde yaklaşacaksanız, bana uslubunuz pek de yapıcı gelmedi diyemezsiniz. ''35 lira para verdiniz diye size hizmet sağlayan insanlara zulüm etme hakkınız yok.'' diye bir konuşmayla karşılaşıyorsam ben -ki yazıyı okuyanlar iyice bakıp okusunlar metne ben nerede zulüm niteliğinde bu sıfatı hakedecek kadar ne yapmışım da konuşmuşum?- bu bir rezilliktir. Paranla rezil olmak tabiri vardır ya bu odur işte. Bu kıüstahça bir tabir, küstahça bir yaklaşımdır. Bu küstahlıktır. Bu arada küstah (saygısızca davranan demektir), hadsizliktir. Kendini bilmezliktir. Başlığın etiksizliğinden bahsetmişsiniz ya. Asıl etik olmayan sizin oluşumunuzdaki kişilerin vermiş olduğu rezil ve küstahça cevaplarıdır. Kusura bakmayın ama yapmayın bu işi o zaman. Müşterilerinizin sorunlarına yetişemiyorsanız, konuşma tavrınız buysa, gerekli sabrınız, yetkinliğiniz yoksa yapmayın. Ben de oyunu türkçe oynamam.Ama 3 ay sonra ama 2.5 yıl sonra illaki işinin hakkını hakkaniyetle yapıp sunan bir takım kişiler yine olacaktır. Gider onlara destek veririm ama bu şekilde bir durumla karşılaşmam. Beklerim gerekirse o oyunu 3 yıl sonra oynarım. Oyun Pc de duruyor. Kaçmıyor bir yere. Ben de yerimdeyim. İllaki bir şekilde bir yerden yama yapılır. Profesyonellikten çok uzak bir tutum ve yaklaşım sergiliyorsunuz. Yapıcılık arıyorsanız size yapıcı davranan, sizinle yapıcı konuşan birine yapıcı davranacaksınız. O zaman yapıcılığınızın farkına varırsınız.

Sayın Anonymous Çeviri ekibi. Çalışmalarınızda başarılar dilemekle birlikte temelinde profesyonel bir oluşum oluşturarak hizmetlerinizin ve kalitenizin artmasını temenni ederim.
Teşekkürler.

Resimleri aşağıda paylaştım. Buyurun konu bütünlüğünü ele alarak inceleyiniz. Okuyan herkese teşekkürler.

Hocam bu arada ücretsiz DLC yaması var. Buyurun:

Kral linke tıkladığımda ulaşmaya çalıştığınız dosya artık bu sitede bulunmuyor yazısı çıkıyor sürekli.

Konu sahibi bir şey söyleyebilecek mi acaba bu yanıttan sonra merak ediyorum.
Cevabımı okuyabilirsiniz.
 

Dosya Ekleri

  • 1.png
    1.png
    457,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 2.png
    2.png
    361 KB · Görüntüleme: 65
  • 3.png
    3.png
    509,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 4.png
    4.png
    374,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 5.png
    5.png
    383,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 6.png
    6.png
    441,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 7.png
    7.png
    430,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 8.png
    8.png
    203,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Desktop 5-09-2022 18-54-39-805.png
    Desktop 5-09-2022 18-54-39-805.png
    731,9 KB · Görüntüleme: 38
  • Desktop 5-09-2022 18-59-59-410.png
    Desktop 5-09-2022 18-59-59-410.png
    202,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Desktop 5-09-2022 19-00-04-275.png
    Desktop 5-09-2022 19-00-04-275.png
    295,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Desktop 5-09-2022 19-00-07-937.png
    Desktop 5-09-2022 19-00-07-937.png
    320,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Desktop 5-09-2022 19-00-10-306.png
    Desktop 5-09-2022 19-00-10-306.png
    331,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Desktop 5-09-2022 19-00-12-594.png
    Desktop 5-09-2022 19-00-12-594.png
    335 KB · Görüntüleme: 24
  • Desktop 5-09-2022 19-00-14-639.png
    Desktop 5-09-2022 19-00-14-639.png
    333,3 KB · Görüntüleme: 27
  • Desktop 5-09-2022 19-00-17-5.png
    Desktop 5-09-2022 19-00-17-5.png
    331,3 KB · Görüntüleme: 24
  • Desktop 5-09-2022 19-00-19-822.png
    Desktop 5-09-2022 19-00-19-822.png
    330,4 KB · Görüntüleme: 18
  • Desktop 5-09-2022 19-00-22-273.png
    Desktop 5-09-2022 19-00-22-273.png
    297,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Sohbet kısmı ilk yazışma.png
    Sohbet kısmı ilk yazışma.png
    293,4 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:

Geri
Yukarı