Anonymous Çeviri - yeni projeler için anket oyun önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@csrpici Anonymous maalesef çevirisini yapmıyor. Birkaç kez dile getirmiştim. Resmi çeviriden başka bir seçenek yok. Olsun, yine de gelecek olması çok güzel bir haber. Bunca zaman bekledik, biraz daha bekleriz.

İndie oyun serilerine çıkarabilirsiniz bence, son zamanlarda çok revaçtalar, özellikle bol diyaloglu uzunnn mu uzun seriler. (danganronpa serisi 4 senedir hala bitmedi, üstelik ilk oyunu)
Danganronpa ile indie ne alaka?
Prototype 1-2
Ve NFS Carbon.
Hiçbir yerde bulamadım yani uzun oyunlar değil. İşinizi kesinlikle küçümsemek gibi bir niyetim yok ama son zamanlardaki oyunlara göre bence çevirmesi daha kolay olmalı.
NFS Carbon çevirisi var ama İskandinav ülkelerinden bir tanesinin diliyle birbirine karışmış şekilde oluşan garip bir çeviri. Ne yazdığı anlaşılmıyor

Yakuza serinin 0 1 ve 2'nin yaması bulunuyor. 3 4 5 remastr ve eski oldukları için gerek olmayabilir. Türkçeleri YouTube'da çevrili var ama seriyi bitiren son oyun 6.oyun güncel. Güzel grafikli ve çevirisi yok yakuza 6'nın, çevirisi mükemmel olur.

Batman arkam Knight ve xcom 2 bu oyunları DLC'leri ile beraber.
Selamlar!

Anonymous Çeviri olarak yeni bir anket dönemine giriş yapıyoruz! Önümüzdeki 5 gün boyunca "keşke şu oyunun bir çevirisi olsa da oynasak" dediğiniz türlü türlü oyunları bu konuya yazabilirsiniz.
- Önerinizi yazmadan daha önce yazılıp yazılmadığını kontrol edip, yazıldıysa ilgili mesaja tepki vererek isteğinizi belirtebilirsiniz. Ankete girecek oyunları daha rahat seçebiliriz böylece.
- Öneri konusu 4 şubat akşam saatlerine kadar açık kalacaktır.

Öneri olarak topladığımız oyunlar üzerinden bir eleme yaparak 5 şubat günü biri herkese açık olacak şekilde Technopat Sosyal forumu üzerinde, biri de Discord sunucumuzdaki üyelere özel kanalda olacak şekilde anketler başlayacak.

Bolca kan, ter ve gözyaşı olan bir anket dönemi geçirmek dileğiyle, sesi gür çıkan kazansın!
Batman arkham knight ve xcom2 dlcleri ile beraber ikiside yarım yamalak var. İstek kabul ettiğiniz için şimdiden teşekkürler.

VA-11 Hall-A: Cyberpunk bartendar harika bir nv oyun başka bi forumda yapıcagını söleyen biri vardı ama vazgeçti bekleyen bi çok kişi olmasına ragmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı