Anonymous Çeviri - Yeni Projeler İçin Anket

Yeni Projeleri Siz Belirleyin!

• Oy verenlerin toplamı
    313
  • Anket kapandı .
Selamlar!

Yeni proje(ler)imizi sizlerin belirleyeceği anket an itibarıyla başlamıştır! Bu konu üzerinden oylarınızı verebilirsiniz!
- Elden Ring gibi, zaten planlarımız arasında olan oyunları ankete dahil etmedik :)
- Anketlerde oyunlara ve türlere olan genel ilgili ölçtüğümüzü unutmayın lütfen.
- Ankette birden fazla oy kullanabilirsiniz. Lütfen sadece "çevirisi olsa da oynasam" diyeceğiniz oyunlara oy verin :)
- Ankette istediğiniz oyunun yeterli oy alamaması sonsuza kadar çevrilmeyecek demek değildir. Dilediğiniz oyun hakkında bizden "Sponsor Üyelik" için bilgi alabilirsiniz.
- Anket 4 gün sürecektir.

İyi olan, iyi propaganda yapan ve (lütfen) kelime yükü az olan kazansın!
Sevgiler!

Pillars of Eternity gibi zorlu bir projeyi görmeyi şahsen çok isterim. Muhteşem bir hikâye deneyimi

Kesinlikle tercihim ve önerim Pillars Of Eternity'den yana. Neden oy verelim derseniz en önemli sebep bu tarz oyunların çok azının Türkçe olması diyorum. İzometrik-old scholl Baldur's gate tarzı oyunların çok az çevirisi mevcut. Baldur's Gate 1'den bahsediyorum ama Baldur's Gate 3 oynadıysanız zaten ister istemez bu tarz oyunların artık bagımlısı olacagınızı düşünüyorum. Bagımlısı olduktan sonra bu tarz oyunlar arayacaksınız ve elde avuçta bu tarz oyunların yamasıda başta belirttigim gibi çok az. Türkçe oyun severlerin en çok ihtiyacı olan oyunun bu anket içinde bu yüzden Pillars Of Eternity oldugunu düşünüyorum.

Bir diger sebepte kelime olarak bu oyun çok uzun ve 1-2 kişinin çevirecegi bir oyun degil. Anketteki çogu oyun çevirilir ama bu kadar uzun diyaloglu oyunu herkes çeviremez. Anonymous çeviri gibi gruplar çevirirse çevirir. Yoksa bu tarz oyunları Türkçe görme ihtimalimiz ne yazık ki imkansıza yakın. Bu sebeple bu fırsatı degerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. Umarım anketin kazananı Pillars Of Eternity olur.

Bakalım inşallah Pillars kazanır, yoksa ömür boyu alan olur. Çünkü sadece o oyunu çevirecek tecrübe bu ekipte var. Pathfinder a oy atan arkadaşlara sesleniyorum, gelin sizde Pillars a atın. Eğer bu anketten Pillars çıkarsa birdahaki anket varımızı yoğumuzu Pathfinder a basacağız :D. Sonuçta bu iki oyunuda deliler gibi oynamak istiyoruz ;).

Pathfinder'a atan arkadaşlar lütfen Pillars of Eternity'e destek verelim. Elbetteki hepimiz Pathfinder'ı da istiyoruz fakat siz destek vermezseniz ikisini de göremeyeceğiz. Bir sonraki ankette oy çoğunluğuyla Pathfinder'ı kazanma ihtimalimiz yine var. Lütfen oylarınızı esirgemeyiniz. Anketi kaybetmeyelim. Sizlerde crpg sever olarak bu fırsatın kaçmasını istemeyeceğinizi tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı