CrossBench
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bende Antalya/Muratpaşa Kızılarık'tayım. Sıfır bina her şey dört dörtlük (TT fiber aktif, Superonline tahmini 1 ay içinde aktif olacak) fakat şu altyapı olayını da kestirebilsek keşke. Gidip 1 Gbps internet için taahhüt vereceğiz. 2 yıl o da... Ben bu taahhütü versem dahi yine talepte bulunacağım sizden. Fakat 2 seneden önce geçiş olamayacak. Tahmini süre belirtmek sizler içinde mümkün olmayabilir ancak bizlerde bunu öngöremediğimiz için diğer firmalara mahkum oluyoruz. Örnek veriyorum bize en geç 6 ay dense, bu hizmetin gelmesi ister 1 ayda olsun ister 6 ayda önemli değil, taahhütsüz hizmet sağlayan sizin gibi bir firma bu zaman zarfı içinde bizleri idare eder.Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Bölgenizde bir çalışma başlaması durumunda size bilgilendirme sağlıyoruz.
Sizler net bilgi vermedikçe bizler ne kadar talep edersek edelim diğer firmalardan kopuşumuz zorlaşıyor. Yarın öbür gün o altyapı geldiğinde bir anda geçiş yapamayız ne yazık ki.
Tahmini bir zaman belirtmenin sonucunda o süreyi tutturamamakta sizi sıkıntıya sokar, bunu da anlıyorum. Fakat daha ihtiyatlı davranılarak bu zaman zarfı en geniş haliyle iletilebilir.
Şimdi birkaç sorum var.
İlk başta da dediğim gibi Antalya/Muratpaşa Kızılarık'ta ikamet ediyorum. Büyük bir yer, nüfus çok ve aynı zamanda yeni imara açılan arazilerde çok sayıda yeni bina var. Sıfır bir binaya, caddeye, sokağa girmek sizler için kolay olabilir düşüncesindeyim. Talep yoğunluğuna göre değerlendiriyoruz diyorsunuz ancak taze yerleşimin daha yüksek olduğu noktalara girme gibi bir politikanız yok mu?
Diğer bir sorumda her zamanki sorulardan olsun. Benim mahallem için bir planlama var mı?
Son soruda, Antalya'da aktif çalışma yapılan mahalleleri öğrenebilir miyiz? Ya da ilk çalışma yapılacak mahalle hangisi? En azından kendi mahallemizin yakınlığına göre bir çıkarımda bulunabiliriz diye düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: