Antalya'da terk edilmiş otobüsler

Altan_07

Decapat
Yer
Antalya
Niye bu konu aklıma geldi bilmiyorum ama Antalya'daki belediye otobüslerinin bazıları terkedilmiş şekilde herhangi bir yerde duruyor ve bunun sebebi ne? Bu otobüsler belediyenin değil mi? Neden kullanılmıyorlar?

Dosya Ekleri

• 20230926_121908.jpg
    20230926_121908.jpg
    269,7 KB · Görüntüleme: 317
Sefer için otobüs hazır olmayabilir. Bu yüzden bekliyordur. Öyle düşünüyorum.

Niye bu konu aklıma geldi bilmiyorum ama Antalya'daki belediye otobüslerinin bazıları terkedilmiş şekilde herhangi bir yerde duruyor ve bunun sebebi ne? Bu otobüsler belediyenin değil mi? Neden kullanılmıyorlar?
Hocam metal yorgunluğu denen bir şey var eskisi gibi verim alınamıyorsa sık sık arıza çıkarıyorsa veya en basiti frenleri zayıfsa devlet risk almak istemiyor.

İyi de niye böyle yerlere bırakıyolar. Arkada bir tane daha var hatta bak.

Eki Görüntüle 1957424
Müsait bir arazi demek ki. Otobüslerin aktif çalıştığı duraklara koysalar daha kötü. Vatandaş görecek hizmet vermiyorsa neden burada diye onlara laf anlatacaklarına otobüsleri tenhaya park ediyorlar.

Hurdaya gönderirlerdi o zamanda böyle yerlere koymaları yine mantıksız.
Hocam zaten gönderiyorlar. Yedek parça için burada bu şekilde bekletiliyordur. Bu otobüs serisi tedavülden kalktığı an ya başka şehirlere gönderiliyor ya da tamamen kullanılmayacak durumda ise pres'e atılıyor. Ama devlet en son çare olarak pres'e gönderir. Çünkü bu otobüsler çok değerli onların gözünde milli servet olarak görülüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı