Antalya'da yaşanır mı?

Edmond_Dantes

Decipat
Daha fazla  
Selamlar, Antalya'lı olan veya Antalya'da yaşayan tanıdığım, gördüğüm herkes öve öve bitiremiyor şehri.
Ben de hiç gitmedim oraya, Adrasan'a gitmiştim sadece. Düşünüyorum ama ben zaten sıcaktan nefret eden biriyim. Doğma büyüme İstanbul'dayım. Her sene yaz gelmesin diye dua ediyorum :D Adana, Antalya gibi şehirlerde zulüm olur yılın 4-5 ayı dışarı dahi çıkamazsın diye düşünüyorum :D
Ne düşünüyorsunuz? Var mı Antalya'da yaşayan? Merak ettim nesi o kadar iyi diye.

Antalyada hâlâ yaşanır hocam hâlâ kötü bitti çok kötü oldu diyenlere inanmayın. Her şey var hocam şehirde istediğiniz herşey var neredeyse. Tek sıkıntısı çok sıcak.
Antalya çok fazla göç aldı. Eski Antalya yok maalesef. Nerede hırt varsa hepsi doluştu şehre.
Ohoo hocam bahsettiğiniz kişilerden her yerde varlar maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Antalyalı olan veya Antalya'da yaşayan tanıdığım, gördüğüm herkes öve öve bitiremiyor şehri.
Ben de hiç gitmedim oraya, Adrasan'a gitmiştim sadece. Düşünüyorum ama ben zaten sıcaktan nefret eden biriyim. Doğma büyüme İstanbul'dayım. Her sene yaz gelmesin diye dua ediyorum :D Adana, Antalya gibi şehirlerde zulüm olur yılın 4-5 ayı dışarı dahi çıkamazsın diye düşünüyorum :D
Ne düşünüyorsunuz? Var mı Antalya'da yaşayan? Merak ettim nesi o kadar iyi diye.

Hocam Çanakkale'ye gel mükemmel bir şehir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Antalyalı olan veya Antalya'da yaşayan tanıdığım, gördüğüm herkes öve öve bitiremiyor şehri.

Sıcaktan başka bir sorunu yok.

Hocam Çanakkale'ye gel mükemmel bir şehir.
Şehir değiştireceğimden değil kral meraktan sordum sağ ol. :D

Ohoo hocam bahsettiğiniz kişilerden her yerde varlar maalesef.
Öyle valla doğru diyorsun.
Antalya'da hâlâ yaşanır hocam hâlâ kötü bitti çok kötü oldu diyenlere inanmayın. Her şey var hocam şehirde istediğiniz her şey var neredeyse. Tek sıkıntısı çok sıcak.
İyi de hocam her şey var dediğiniz kategoriye denizi olan tüm büyükşehirler giriyor zaten. Onlarda da her şey var.
Biraz daha spesifik artılar lazım bence bu denli övgünün altını doldurmak için. 😂
Örneğin ulaşım sorunu mu yok, halkın sosyokültürel düzeyi görece daha mı yüksek mesela nedir yani onu soruyorum.

Şehir değiştireceğimden değil kral meraktan sordum sağ ol. :D

Öyle valla doğru diyorsun.

İyi de hocam her şey var dediğiniz kategoriye denizi olan tüm büyükşehirler giriyor zaten. Onlarda da her şey var.
Biraz daha spesifik artılar lazım bence bu denli övgünün altını doldurmak için. 😂
Örneğin ulaşım sorunu mu yok, halkın sosyokültürel düzeyi görece daha mı yüksek mesela nedir yani onu soruyorum.
Denizden bahsetmiyorum hocam. Çoğu eğlence aktivitesi, gece hayatı, lüks restoranları var. Ulaşım sorunu heryerde var Antalya'da sık denk gelmedim. Halkı sosyokültürel olarak yüksek evet.

Denizden bahsetmiyorum hocam. Çoğu eğlence aktivitesi, gece hayatı, lüks restoranları var.
İşte onlar neredeyse denize kıyısı olan tüm büyükşehirlerde var onu diyorum.
Ulaşım sorunu her yerde var Antalya'da sık denk gelmedim. Halkı sosyokültürel olarak yüksek evet.
Bu gibi durumlar daha nadide bir şehir yapar haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı