Anthem alınmalı mı?

Kapitan

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oldukça güzel gözüküyor ama oyuncular üzerinde özellikle çıkışıyla çok kötü izlenim bıraktı, ne diyorsunuz sizce alınır mı? Sahip olan varsa oyunun şu an ki durumu nedir acaba?
(Geçmişte yaklaşık 600 saat BDO oynadığımdan grind mekaniğine alışığım)
Bir yanımda diyor ki, oyun şu an sallantıda git The Division 2 al düzelince de bunu alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun tam bir fiyasko ve belki de son 10 yılda en fazla tartışma yaratan oyunlardan bir tanesi haline geldi neredeyse her şeyi problemli. Yapımcıları zaten negatif tepkiler üzerine uzun süre iletişimi falan da tamamen kesti en son geçen bir canlı yayın yaptılar orda da millet nefretini dökmekle meşguldu.

Düşünmene bile gerek yok The Division 2 al kendimde oynuyorum oyun gerçekten ilkine göre her anlamda geliştirilmiş ve Ubisoft sonunda akıllanıp düzgün işler çıkarmaya başladı. Oyuna uzun süre destekte verilecek, gelecek olan yeni içerikler tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacak bunun karşılığında Anthem mesela ek paket yol haritasını erteledi.

Anthem anca 3-4 seneye düzelir o da düzelirse tabi. Ek olarak Anthem yakında direk EA Access'e eklenir o yüzden paranı boşa harcama.

Oyun çıkmadan önce balon olacak demiştim ve beni yalancı çıkarmadı. Anthem koskoca bir balon, asla satın alma. Destiny 2 eylül ayında Destiny 2: New Light adıyla ücretsiz olacak onu oynarsın, Destiny 2 çok daha güzel bir oyun. Vuruş hissine bayılıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı