Anti-Virüs önerisi

Metin_Void

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1 yıldır Kaspersky Standard kullanıyordum ve genel olarak memnunum. Ancak bazı durumlar can sıkıcı olabiliyor. Örneğin, bazı programlarda virüs olmasa bile kafasına göre virüs var deyip siliyor. İlginç olan kısmı, kendisi de “virüs yok” diyor ama yine de siliyor.
Bir diğer garip durum da şu: Bazen gerçekten virüs varsa bile hemen müdahale etmiyor, bekliyor. 15–20 dakika sonra kendi kendine siliyor.
Yine de genel olarak bir sorun yaşamadım. Bu süre zarfında oldukça fazla crack, film ve birkaç oyun indirdim. Malum, Ubisoft gibi firmalar oyunlara Online zorunluluk getirip bir de ekstra uygulama kurduruyorlar. O uygulama da bilgisayarı ciddi şekilde yoruyor.
Bu tür sebeplerle, Kaspersky gibi hem güvenli hem de sistem performansını çok etkilemeyen bir antivirüs programı arıyorum. 1 yıllık bir lisans almayı düşünüyorum. Güvenlik benim için önemli ama performans da az değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky iyidir ama bilişim ile uğraşıyorsan biraz sorun oluyor kendi yaptığım projeyi bile sormadan silen bir programdı ama daha iyisini görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı