Antidepresan kullanmak sorun mu?

Doktor tarafından şahsınıza raporlu olarak yazıldıysa sağlık karnenizde sorun teşkil eder ama yasal olmayan yollardan ilacı elde edip kullandıysanız hiçbir sorun teşkil etmez. Prozac'ın içeriğini bilmediğim için bir yorum yapamam ama antidepresan veya türevi ise sorun teşkil eder.
Hocam yani ben gittim normal bir antidepresan ilaç aldım reçete ile. Devlet dairesine giremiyor muyum?

Kapıdan girersin ama kolluk kuvvetlerinde sorun teşkil eder. Bunun dışında diğer memuriyetlerdeki yönetmeliği bilmiyorum.
Hocam zaten sokaktan rastgele biri çevirsem büyük ihtimalle antidepresan kullanıyordur. Ayrıca devlet memurlarının hiçbirinin şuan antidepresan kullanmıyor olma ihtimali yok gibi bir şey.

Hocam zaten sokaktan rastgele biri çevirsem büyük ihtimalle antidepresan kullanıyordur. Ayrıca devlet memurlarının hiçbirinin şu an antidepresan kullanmıyor olma ihtimali yok gibi bir şey.

Memurlukta bence de sıkıntı olmaz ama kolluk kuvvetleri ile ilgili yönetmelik net ve sıkı.

İyi Sosyaller. Bugün birkaç arkadaşımdan antidepresanı kendi üzerimize yazdırıp kullandığımızda ileride devlet daireleri vb. kurumlarda sorun yaşayacağımı söylediler. Yani ben antidepresan kullanmıyorum ama hiç duymamıştım ve merak ettim. Psikolojik sorunlu gözüktüğüm için alınmayacağımı söylediler. Bu gerçek mi?
Antidepresan kendi içinde ayrılıyor Paxil veya Paxera gibi ağır ise sorun yaratabiliyor. Citol gibi ilaçlar sıkıntı yaratmıyor pek. Fakat hangi sebeple alındığı vesaire de önemli.

Antidepresan kendi içinde ayrılıyor Paxil veya Paxera gibi ağır ise sorun yaratabiliyor. Citol gibi ilaçlar sıkıntı yaratmıyor pek. Fakat hangi sebeple alındığı vesaire de önemli.
Hacı yazdığın ilaçların hepsi aynı ilaç kategorisine dahil o ilaçlar ağır olarak değerlendirilmez. Ağır olarak değerlendirilen ilaçlar kırmızı ve yeşil reçeteli olanlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı