Antidepresan zararlı mı?

Buradaki bilinçsiz yorumlara cevap vermek istedim. Antidepresan benim kurtarıcım oldu. Üstümdeki o kalın kabuğu delip açılmama yardım etti. Etkisini yavaş yavaş gördüm ama tam anlamıyla etkisini 3 ayda gördüm. Şuan birçok sorunumdan kurtuldum ve bu hem benim hem psikiyatırımın çabası sayesinde hemde antidepresan sayesinde oldu. Doktor kafasına göre antidepresan yazmaz sorunlarınıza göre antidepresam yazar. Her antidepresanın etkisi ve bileşiği farklıdır. Misol benim daha az düşünmemi daha çok odaklanmamı sağladı. Tabi ruh halimi mükemmel derecedede düzeltti.Sonuç olarak antidepresan size hayatı kaçırttırmaz hayatı yaşamanıza yardımcı olur. Misol(seçici serotonin alım inhibitörü olarak geçer) serotonin miktarını arttırır ve bu yüzden kendinizi daha iyi hissedersiniz. Boş boş hayatında birkere bile antidepresan kullanmamış kişilerin yorumlarına kanmayın.
Hayatımda sayısız antidepresan kullandım. Doktorlar kafasına göre antidepresan yazar. Çünkü hiçbir ilacın o kişiye iyi gelip gelmeyeceği bilinmez. Çoğu insan kendisini birazcık daha iyi hissettiren ilacı bulabilmek için bir sürü farklı etken madde denemek zorunda kalır. Sen şanslı olabilirsin, ihtiyacın olanı bulabilmiş olabilirsin ama her durumda üzerinde sıkıntı hisseden herkes için uygun bir tercih olamaz antidepresan. Bilinçsiz yorummuş. Antidepresan senin kontrol edemediğin şekilde kimyasal olarak hislerini değiştirebilir ve bu çoğunlukla ilacı kullanmana sebep olan hislerinden daha zararlı hislerdir ( uyuşukluk, uyku hali, dikkat dağınıklığı, çaresizlik hissi ). Hayatta sahip olduğu karakterle zorlanan herkesin ilaca ihtiyacı yoktur. Kontrol edemeyeceği, kendisine zarar verebilecek, belki psikolojisini kendisini hasta görmesinden kaynaklı daha da bozabilecek ilaçların dünyasına balıklama atlamasını istemek daha bilinçli bir davranış sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı